avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Daca apelul este respins ca nefondat și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Daca apelul este respins ca nefondat și rămâne ...

Buna ziua ! Daca apelul este respins ca nefondat și rămâne sentința definitivă și irevocabilă in proces de ieșire din indiviziune din TP ce mai pot face ?
Precizez că pe TP era trecut titilar bunica și doar unul dintre copii,ceilalți doi nefiind înscriși !
Cel inscris nu a fost membru CAP ,nu a fost deposedat ,la colectivizare avea 12 ani ,dar a făcut cerere pentru repunere în posesie pentru un teren și casa locuit care nu au fost înscrise in C A P .
Face cererea in 1990 ,in 1991 decedează dar iin 1996 la eliberare titlu apare moștenitor deși titularul era în viată .
Cerem scoaterea din TP. Pentru că încalcă legea 18/1990 castigam prima instanta ,pierdem recurs și apel
Noi fiind nepoții care am întreținut titularul ,bunica ,având contract întreținere și testament făcut în 1993 la notar .
Bunica in 1990 la succesiunea soțului. A dobândit certificat de moștenitor prin declarațiile de străini de mostenire ale tuturor descendenților .
Avocatul advers a cerut repunerea în drepturi a fiului celui trecut ca mostenitor ,s au schimbat cel putin 7 judecători ,dar el nu putea fi repus pe in drepturi decât la bunica ,care a decedat în 1997,,,,nu la bunicul ei cerând ieșirea din indiviziune fara dezbaterea succesiunii bunicii .
Procesul deschis in 2015 s a încheiat și au câștigat 13/ 16 el și mama lui iar noi restul 3/16
Am cerut alta expertiza și alți martori la apel dar ne a fost respins ca neîntemeiat
Suspectam că la judecătoria Turnu Măgurele ne au fost sustrase declarația unui martor ,disarl care era adus cu căruțul la darea hotărârii mai era un fleac,îl luai subraț .Am avut încredere în avocata ,nu am luat în serios posibilitatea pierderii procesului ,,ce mai putem face ?
Cel mai recent răspuns: Lavi Camani , utilizator 23:52, 16 Iulie 2024
Așteptăm motivarea respingerii apelului..
Va rog sa mă lămuriți :,o declarație dată la succesiune in 1990 in care se scrie, sunt străin de mostenire este o declarație de renunțare sau de neacceptare ?
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2024
Lavi Camani, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz pe tp si decizia 11 din 05.02.2007 a iccj. deceba11 deceba11 Titularul si sotia decedeaza in aceasta ordine in 1972 la interval de 3 luni. Raman 3 erezi , succesiunea se dezbate dupa 6 luni in anul 1973. Primul erede ... (vezi toată discuția)
Probleme cu titlul de proprietate deceba11 deceba11 Titularul si sotia decedeaza in aceasta ordine in 1972 la interval de 3 luni. Raman 3 erezi , succesiunea se dezbate dupa 6 luni in anul 1973. Primul erede ... (vezi toată discuția)
Probleme mostenire viragvari viragvari Buna Ziua, Va rog frunos daca ma puteti lamuri cu un aspect legat de un TP. Cei de la primaria in raza caruia locuiesc vor sa elibereze un TP care sa contina ... (vezi toată discuția)