avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate face proces de ieșire din indivuziune din TP ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate face proces de ieșire din indivuziune din TP fara dezbaterea ...

Se poate face proces de ieșire din indivuziune din TP fara dezbaterea succesiunii titularului?
Bună ziua.

Nu. Trebuie dezbătută succesiunea. Consultați un avocat, pentru stabilirea unei strategii corecte în rezolvarea situației.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
Procesul sa deschus pentru iesire din induviziune TP dar a cerut și anexa 24 in care erau toate bunurile succesorale ale titularul care avea CM și a făcut două acte testament si contract pe intretinerea . Care au fost desființate se atribuit tot fiului celui tr vut ca mostenitor in TP deși mai avea 0 sora și doua nepoate de fiica
Am pierdut procesul iar qpelul a fost respins ca neîntemeiat .Ce se poate face ?
Precizez că eu cu soțul meu am făcut acceptare tacita , ,acte arenda, , înpozite noi avem testamentul și ne a dat doar ,0,57ha împreună cu cumnatele și pe curtea și travilan intravilan pe imobilul dobandit la contractul de întreținere și vândut. In 2009
Procesul a fost deschis in 2015 ,anexa 24 era din 2012 iar noi plăteam impozitele
Cel mai bine este să mergeți cu toate actele, la un avocat, pentru o consultație, ca să știți ce demersuri (mai) puteți întreprinde.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fratele meu a murit și a lăsat o casa. eu mai am un frate numai ... Aleric Aleric Fratele meu a murit și a lăsat o casa. Eu mai am un frate numai de tata. Tatăl nostru trăiește. După moartea fratelui am depus actele la notar în ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune Wanna2211 Wanna2211 Bună seara. In cazul unui proces de ieșire din indiviziune exista posibilitatea pierderii imobilului pentru care se face acest proces,eu având banii care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,trebuie sa deschid succesiunea dupa bunicul meu si ... mariussuhan mariussuhan Buna ziua,trebuie sa deschid succesiunea dupa bunicul meu si as dori sa stiu cum se procedeaza:au fost 7 copii,3 dintre ei s-au casatorit inainte de ... (vezi toată discuția)