avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate Kis Alexandru

Activitate Kis Alexandru

Buna seara domnule Adrian Dimitriu va multumesc pentru timpul acordat mesalui meu .
Da publicitatea va fi platita de mine pe facebook si instagram in adevaratul sens al cuvantului . M -am gandit ca asta ar fi o strategie buna de marketing pentru mine .

Chiar daca va fi mai anevoios acest drum sa le scriu acestor firme , va fi o experienta foarte buna si cine stie ce oportunitati pot aparea .

Toate cele bune .
Pot fi dat in judecata daca fac publicitate platita altor Firme?

Am sa incerc sa explic cat mai bine contextul , ca intrebarea mea sa fie inteleasa .

Sunt pe cale sa creez un software , pe care doresc sa il vand pe baza de abonament intr-o nisa specifica B2B .

Pana voi finaliza acest software , vreau sa imi creez o comunitate pe toate retele de socializare , unde apoi sa pot face publicitatea cat mai siblata a produslui meu.

Pentru a creea aceasta comunitate mi-am propus sa ofer cat mai multe informatii valoroase comunitatii mele , legate de bussinesul pe care il practica

Sa presupunem ca tipul lor de afacere are nevoie de transportatori specializati in transporturi periculoase . Daca as crea o lista cu 100 de transportatori ADR si as face o reclama platita pe retelele de socializare nisei mele , in care as spune daca sunteti in cautarea de transportatori cu adr aici aveti o lista cu 100 de transportatori , daca unul din acei transportatori vede acea reclama , pot fi dat in judecata ?

Ideea este sa fac brandul meu cunoscut facand reclama altor bussinesuri fara acordul lor, care ar avea legatura cu nisa mea.

Multumesc frumos pentru timpul acordat mesajului meu , si va doresc tuturor un sfarsit de wekend cat mai linsitit alaturi de familie si cei dragi
Buna ziua tuturor
Sunt o societate care cumpara produse en gros pentru a le vinde retail la consumatorul final.

Sa presupunem ca gasesc un furnizor , de unde vreau sa cumpar pasta de dinti colgate , detergent ariel , si crema de fata Nivea .

Ce documente este obligat furnizorul sa imi trimita dupa achizitionarea produsului ?

Ar trebui sa imi furnizeze documente precum produsele sunt originale sau ca nu pun in pericol consumatori .

Sau mai bine zis sa ne imaginam ca clientul meu are o alergie la pasta de dinti , si ma acuza ca este contrafacuta eu cum ma pot proteja si dovedindui ca este un produs original .

Va multumesc pentru timpul acordat mesajului meu.