Buna ziua,am depus intampinare prin formularul care l-am primit in cutia postala si am primit acest raspuns:
ip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti în soluţionarea cererii. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 11.09.2024.
gi-jane2 a scris: Cum trebuie sa procedez in acest caz? Nu am primit nimic acasa am urmarit dosarul online pe judecatoria sector 2.
Pe acel formular se completează în dreapta sau nu completați nimic si trimiteți la judecătorie intampinare...dvs cu datele, parat în dosarul x solicit respingerea cererii invocând împlinirea termenului de prescriptie.
(3) După primirea formularului de cerere completat corect, instanţa va trimite de îndată pârâtului formularul de răspuns, însoţit de o copie a formularului de cerere şi de copii de pe înscrisurile depuse de reclamant.
Puneri în aplicare (1)
(4) În termen de 30 de zile de la comunicarea actelor prevăzute la alin. (3), pârâtul va depune sau trimite formularul de răspuns completat corespunzător, precum şi copii de pe înscrisurile de care înţelege să se folosească. Pârâtul poate să răspundă prin orice alt mijloc adecvat, fără utilizarea formularului de răspuns
Va sfătuiesc sa mergeti la un avocat cu ce ati primit.