avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate ADDYBDA

Activitate ADDYBDA

Multumesc din suflet!

gi-jane2 a scris:

Adică e cert ca nu se va judeca la sectorul2

Buna ziua,si la ce se refera fara cale de atac?

gi-jane2 a scris:

O sa se judeca sectorul 4 ca sectorul 2 nu e competent teritorial

Buna ziua,am urmarit online acest dosar la judecatoria sector 2 si abia acum sa afisat online la judecatoria sector 2 o solutionare care suna asa:
ip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti în soluţionarea cererii. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 11.09.2024. Nu inteleg la ce se refera admite necompetenta sect 2 si declina solutionarea judecatoriei sect 4 fara cale de atac etc. Daca ma poate lamurii cineva mai exact la aceasta solutionare v-as fii recunoscator!
gi-jane2 a scris:

Bifați ca nu.
Si scrieti și de ce...de când datează datoria și ca dreptul lor la actiune e prescris.

Buna ziua,am depus intampinare prin formularul care l-am primit in cutia postala si am primit acest raspuns:

ip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti în soluţionarea cererii. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 11.09.2024.
gi-jane2 a scris: Cum trebuie sa procedez in acest caz? Nu am primit nimic acasa am urmarit dosarul online pe judecatoria sector 2.

Pe acel formular se completează în dreapta sau nu completați nimic si trimiteți la judecătorie intampinare...dvs cu datele, parat în dosarul x solicit respingerea cererii invocând împlinirea termenului de prescriptie.

(3) După primirea formularului de cerere completat corect, instanţa va trimite de îndată pârâtului formularul de răspuns, însoţit de o copie a formularului de cerere şi de copii de pe înscrisurile depuse de reclamant.
Puneri în aplicare (1)

(4) În termen de 30 de zile de la comunicarea actelor prevăzute la alin. (3), pârâtul va depune sau trimite formularul de răspuns completat corespunzător, precum şi copii de pe înscrisurile de care înţelege să se folosească. Pârâtul poate să răspundă prin orice alt mijloc adecvat, fără utilizarea formularului de răspuns

Va sfătuiesc sa mergeti la un avocat cu ce ati primit.

Buna ziua,daca as dorii sa ma reprezentati in judecata si sunte-ti deeacord ce costuri ar fii? Va multumesc!

„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat a scris:

Bună seara.

Singurul demers pe care îl aveți la îndemână este contestația la executare.

Pe portalul instanțelor nu mai apar dosarele de încuviințare, de aceea nu puteți identifica dosarul.

Vă sfătuiesc să vă angajați un avocat, pentru că un astfel de demers în instanță este de un grad ridicat de dificultate și aveți un termen scurt, de numai 15 zile, în care il puneți efectua.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

Au voie sa ma mai actioneze in judecata sa ma execute silit daca a trecut mai mult de 3 ani de cand nu am mai achitat? Nu se prescrie?

Bună seara.

Pe portalul instanțelor nu mai apar dosarele de încuviințare, de aceea nu puteți identifica dosarul.

Vă sfătuiesc să vă angajați un avocat, pentru că un astfel de demers în instanță este de un grad ridicat de dificultate și aveți un termen scurt, de numai 15 zile, în care il puneți efectua.

Credeti ca am vre-o sansa de castig avand in vedere caci eu nu am.mai achitat acel inprumut din 2015 si am fost dat in judecata in 2024?
Din cate am citit pe internet cazul ar fii prescris.

Bună seara.

Am inteles dar eu mai am.o instiintare de la judecatoria sector 2 cu un abonament de telefonie mobila neachitat din 2019 si el apare online la judecatoria sector 2

Bună seara.

Executare silita
Buna ziua,am si eu o rugaminte si as dori sa ma ajute cineva cu un raspuns va rog din suflet va sunt recunoscator.
Am primit o instiintare privind masura popririi in care scrie dosar executare silita de la o firma de avocatura cred (Cosoreanu&Asociatii) referitor la un credit neachitat din anul 2015 in care scrie:
Cererea de executare silita formulata de creditorul urmaritor INVESTCAPITAL LTD (KRUK)
In baza titlului executoriu reprezentat de contract de credit X din datadin data de 30.12.2015
Incheierea de incuviintare a executarii silite din data de 27.06.2024,pronuntata de judecatoria sector 4 in dosarul numarul X
Incheierea emisa in data de 12.07.2024 cu privire la cuantumul creantei datorate si stabilirea cheltuielilor de executare.
Prin prezenta va aducem la cunostinta ca am dispus infiintarea popririi asupra sumelor datorate/detinute de tertii popriti.
Anexez prezentei urmatoarele inscrisuri:
Adresa/adresele de poprire-in copie certificata
Titlu executoriu-in copie certificata
Incheierea prin care a fost incuviintata executarea silita/certificatul de grefa prin care se atesta ca a fost incuviintata executarea silita-in copie certificata
Incheierea prin care au fost stabilite cheltuielile de executare-in original
In aceeasi instiintare am primit mai multe foi:
1. in care scrie ca imi face poprire la firma unde lucrez
2.Somatie
3.Incheiere
4.Instanta: in care scrie ca au primit de la instanta in 5 iulie 2024 si cu un numar 2627/2024
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns un sfat cum ar trebuii sa procedez si unde ar trebuii sa ma adresez pentru a rezolva aceasta problema ce ar trebuii sa fac?
Numarul de dosar din instiintarea pe care am primit-o nu o gasesc online la nici o judecatorie am cautat-o si pe just.ro judecatoria sector 4 si nu este de gasit scrie ca nu au gasit nici-un dosar cu nr X,nu ar trebuii sa gasesc numarul de dosar online la judecatoria sector 4? Va multumesc! Si v-as fii recunoscator daca ma ajutati!
Buna ziua,am primit o instiintare privind masura propririi prin executare silita de la o firma de executori si nu gasesc dosarul la judecatoria sector 4,daca am primit acest dosar de executare inseamna ca am fost dat in judecata? In aceasta instiintare am nr de dosar pentru executare silita ex:0000/2024 si nr de dosar pronuntat de judecatoria sector 4 ex:00000/4/2024 nici unu din aceste numere de dosar nu le gasesc pe site la judecatorie.Este curios ca nu gasesc dosarul pe site la judecatorie,ma poate sfatuii cineva cum trebuie sa procedez si ce am de facut in aceasta situatie? Va multumesc!