avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate johny gyo

Activitate johny gyo

Buna ziua
Am un teren de vinzare și am găsit cumpărător, doar ca nu are toată suma de bani.mia propus sa imi dea o casa la curte și diferența de bani,dat nu ma interesează casa.cum se poate face sa imi dea diferența într-o anumita perioada.va multumesc
Buna ziua
Președintele asociației refuza sa imi dea o adeverinta precum nu am datorii și ca sunt achitate cotele de întreținere,aceasta adeverință îmi trebuie la notat. Ce pot face.
Buna ziua
Am o matusa din partea tatalui care a murit.aceasta era bolnava cu handicap retard si turore era sora acesteia .are un apartament care nu statea nimeni si am primit acordul tutorelui sa il renovez .acum dupa ce se va face succesiunea tata cu matusa (tutorele)ce acte ar trebuii sa facem pentru a trece apartamentul pe numele meu.mentionez ca cele doua matusi nu au copii sau soti.va multumesc
BUNA ZIUA
TATAL MEU ARE DOUA SURORI UNA DINTRE ELE ESTE CU RETARD DIN NASTERE IAR CEA LALTA ESTE TUTORE.CEA BOLNAVA ARE UN APARTAMENT PE NUMELE EI CARE NU A STAT NIMENI TIMP DE 4 ANI.ACUM CU APROBAREA MATUSII CARE ESTE TUTORE AM RENOVAT APARTAMENTUL PENTRU A MA MUTA IN EL.MENTIONEZ CA CELE DOUA MATUSII NU AU COPII IAR BUNICII SUNT DECEDATI.SUNT DOAR ELE SI TATA.MATUSA CARE ESTE TUTORE VREA SA NE LASE NOUA APARTAMENTUL DAR NU STIM CUM TREBUIE PROCEDAT.VA MULTUMESC