Buna ziua! Sotului meu i-a fost suspendat permisul pe 60 zile ca nu a oprit la un indicator STOP. A procedat exact ca la cedeaza. Ideea este ca eu si sotul suntem angajati in echipaj pe camion si doar noi suntem cei ce aduc venituri in familie. Practic ne-au lasat fara venituri 75 de zile cu tot cu cele 15 zile in care poate circula cu dovada ,noi urmand cam in 10 zile sa ne intoarcem la lucru. I-am explicat politistului ca nu vrem sa ne sustragem pedepsei dar ne lasa fara munca si era de preferat sa ne dea o amenda mai mare macar, dar sa nu-i suspende permisul insa nu a vrut. Acum doresc sa stiu daca exista vreo lege sau un articol, subpunct de lege ceva prin care in situatia data cel care a gresit era cumva protejat fiind cel ce asigura veniruri familiei. Am uitat sa mentionez ca suntem pasibili a ne pierde locul de munca. Multumesc anticipat!
Buna ziua. Am scanat prin aplicatia Pago o factura de la un furnizor pe alt furnizor. Am primit confirmarea Pago, pe email ca am efectuat plata catre furnizorul in care am scanat factura dar nu apar la nici unul cum ca am facut plata. Nici la cel cu scaner, nici la cel cu factura. Cum procedez ,carei autoritati ma pot adresa daca nu rezolv cumva cu Pago situatia?