Buna ziua! Sotului meu i-a fost suspendat permisul pe 60 zile ca nu a oprit la un indicator STOP. A procedat exact ca la cedeaza. Ideea este ca eu si sotul suntem angajati in echipaj pe camion si doar noi suntem cei ce aduc venituri in familie. Practic ne-au lasat fara venituri 75 de zile cu tot cu cele 15 zile in care poate circula cu dovada ,noi urmand cam in 10 zile sa ne intoarcem la lucru. I-am explicat politistului ca nu vrem sa ne sustragem pedepsei dar ne lasa fara munca si era de preferat sa ne dea o amenda mai mare macar, dar sa nu-i suspende permisul insa nu a vrut. Acum doresc sa stiu daca exista vreo lege sau un articol, subpunct de lege ceva prin care in situatia data cel care a gresit era cumva protejat fiind cel ce asigura veniruri familiei. Am uitat sa mentionez ca suntem pasibili a ne pierde locul de munca. Multumesc anticipat!
Permis auto
Alexandruu97
Am fost oprit de un echipaj, iar un urma testului cu aparatul etilotest a iesit pozitiv cu 0.05. Polițistul mi a dar o dovada fara drept de circulatie, ... (vezi toată discuția)