avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Sotului meu i-a fost suspendat permisul pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Sotului meu i-a fost suspendat permisul pe 60 zile ...

Buna ziua! Sotului meu i-a fost suspendat permisul pe 60 zile ca nu a oprit la un indicator STOP. A procedat exact ca la cedeaza. Ideea este ca eu si sotul suntem angajati in echipaj pe camion si doar noi suntem cei ce aduc venituri in familie. Practic ne-au lasat fara venituri 75 de zile cu tot cu cele 15 zile in care poate circula cu dovada ,noi urmand cam in 10 zile sa ne intoarcem la lucru. I-am explicat politistului ca nu vrem sa ne sustragem pedepsei dar ne lasa fara munca si era de preferat sa ne dea o amenda mai mare macar, dar sa nu-i suspende permisul insa nu a vrut. Acum doresc sa stiu daca exista vreo lege sau un articol, subpunct de lege ceva prin care in situatia data cel care a gresit era cumva protejat fiind cel ce asigura veniruri familiei. Am uitat sa mentionez ca suntem pasibili a ne pierde locul de munca. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pe nedrept !!! ilarion184 ilarion184 Buna ziua, Acum cateva luni circuland pe dn1 la iesire din otopeni mi sa suspendat permisu pe o perioada de 30 zile. Motivul ca nu am oprit la semnalele ... (vezi toată discuția)
Permis auto Alexandruu97 Alexandruu97 Am fost oprit de un echipaj, iar un urma testului cu aparatul etilotest a iesit pozitiv cu 0.05. Polițistul mi a dar o dovada fara drept de circulatie, ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sotului meu în mai anul trecut i s-a suspendat permisul ... Denisia123 Denisia123 Buna seara! Sotul meu în mai anul trecut i sa suspendat permisul pe o perioada de 60 de zile. El a depus un certificat de grefa, mergând ulterior să-și ... (vezi toată discuția)