avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Sotului meu în mai anul trecut i s-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Sotului meu în mai anul trecut i s-a suspendat permisul ...

Buna seara! Sotul meu în mai anul trecut i sa suspendat permisul pe o perioada de 60 de zile. El a depus un certificat de grefa, mergând ulterior să-și ridice permisul. În iunie a fost oprit de un echipaj punându-se 12 puncte penalizare. Iar în august ia venit înștiințare la poliție pentru a preda permisul pentru 18 puncte penalizare. A fost și a depus contestație la serviciul permise. Iar în septembrie fiind oprit de un echipaj de polițe a fost căutat în baza de date și apărea "CU RESTRICTII SUSPENDAT" le a explicat polițiștilor cazul lui și aceștia iau dat voie sa plece. La câteva zile distanță a mai fost oprit de un echipaj și acum apărea "suspendat". I sa întocmit dosar penal fiind anunțați după aceea ca și domni care l-au oprit și iau dat voie sa plece i au întocmit un dosar penal. Deci are 2 dosare penale. Întrebările mele sunt: Daca el a predat permisul în mai puncele de penalizare de dinainte se anulează?
Care ar fi pedeapsa pentru cele 2 dosare? Și cam cât timp durează? Momentan au trecut 4 luni și a fost chemat sa dea declarație. Avocatul nu nea zis nimic ce pedeapsa ar putea primi nici când se va finaliza dosarul.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:50, 25 Ianuarie 2024
Nu a predat el permisul, i s-a retinut in vederea suspendarii. Cum sotul nu a acceptat asta si a depus plingere contraventionala, (asa a putut sa-si ia certificat de grefa si sa recupereze permisul) inseamna ca nu s-a sters nici un punct de penalizare anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permis suspendat dar nepredat lucbratianu lucbratianu Concret anul trecut mi-a fost supendat permisul 30 zile. am depus contestatie si am pierdut procesul in aprilie anul acesta. intre timp mi-am recuperat cu ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru conducere cu certificat de grefa nedepus la ipj mika85collin mika85collin Buna seara, In luna martie am fost oprit de un echipaj de politie pentru depasirea coloanei si mi s-a retinut permisul de conducere.Mentinoez faptul ca eu ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul.supendat GeorgeMeclejan GeorgeMeclejan Buna dimineata , in data de 09.06.2018 am fost oprit de catre un echipaj de politie si mi-ua suspendat permisul pe 90 de zile pentru o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)