ilinca3
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Vecina sta chiar la strada doar că ea, ca sa ajunga la verisoara ei trebuie sa inconjoare putin. Si s a gandit sa o ia pe de a dreptul facandu si propriul drum
Eu am arat ambele gradini stricand ,,drumul,, iar ea neavand pe unde sa mai treaca a luat o prin curte pe langa pomii, a scos o secere dintr o sacosa si a inceput sa mi retezeasca copacii. Chiar m am saturat! Ce sa fac? Mi s a spus s a o filmez cand trece prin gradina si sa merg mai departe la parchet
Trenul unde am casa e de 22 de are iar eu am mai cumparat un teren lipit de gradina mea de 36 de are si vecina si a facut drum printre cele doua gradini
M am apucat sa bat pari sa imprejmuiesc cu sarma si au venit baietii vecinei si mi au scos parii. Au zis ca daca fac garg il strica si tot pe acolo trec.
Buna ziua, vecina mea imi trece prin gradina (isi face scurtatura prin grdina), gradina fiind arata si imi rupe si crengile la pomi. Nu ma pot intelege cu ea de vorba buna. Ce pot face in acest caz? Am fost si la politie pentru ca am primit si amenintari din partea copiilor ei iar politia din sat mi a zis ca ,,politia nu ofera paza si protectie,,. Ce pot face?
Buna ziua, o persoana care beneficiaza de pensie de handicap, lucreaza prin sat (cu drujba, motocoasa si alte ustensile de acest gen) facand bani pe nedrept. Unde pot face o reclamatie?
Fratele meu a cumparat recent un loc de casa ce se invecineaza ca tata (adica in spatele gradinii tatalui). Exista o cărare facuta de batrani ce trece prin curtea fratelui meu pana la casa vecinei. Am mai avut certuri cu vecina inainte iar acum s a apucat sa coseasca iarba din curta vratelui si din spatele gradinii lațindu-și cararea. Tata s a apucat sa bata pari pentru a ingradii ambele terenuri (al lui si al fratelui meu). Dupa ce a batut doar 6 pari a inceput sa primeaca apeluri de amenintare de la baietii vecinei. Tata a sunat la politistul din sat dar acesta a zis ca nu poate sa faca nimic, ca politia nu ofera paza si protectie si pur si simplu e care pe care. Dupa baietii vecinei au scos parii, pe motiv ca aceea este cararea lor si ca nu va exista nici un gard. Vecina in continuare tunde iarba si isi face din carare pietonala. Ce e de facut?
Precizez ca fratele meu s a inscris la un post liceal, (politia de frontieara) si are retineri in a depune plangeri sau a intra in conflicte deoarece se teme sa nu il afecteze ca viitor politist de frontiera. Va rog sa ma ajutati!