avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, vecina mea imi trece prin gradina (isi face ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, vecina mea imi trece prin gradina (isi face scurtatura ...

Buna ziua, vecina mea imi trece prin gradina (isi face scurtatura prin grdina), gradina fiind arata si imi rupe si crengile la pomi. Nu ma pot intelege cu ea de vorba buna. Ce pot face in acest caz? Am fost si la politie pentru ca am primit si amenintari din partea copiilor ei iar politia din sat mi a zis ca ,,politia nu ofera paza si protectie,,. Ce pot face?
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2024
ilinca3, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca gradina e intravilan, împrejmuiți-o
M am apucat sa bat pari sa imprejmuiesc cu sarma si au venit baietii vecinei si mi au scos parii. Au zis ca daca fac garg il strica si tot pe acolo trec.
ce suprafata aveti ?
Trenul unde am casa e de 22 de are iar eu am mai cumparat un teren lipit de gradina mea de 36 de are si vecina si a facut drum printre cele doua gradini
Eu am arat ambele gradini stricand ,,drumul,, iar ea neavand pe unde sa mai treaca a luat o prin curte pe langa pomii, a scos o secere dintr o sacosa si a inceput sa mi retezeasca copacii. Chiar m am saturat! Ce sa fac? Mi s a spus s a o filmez cand trece prin gradina si sa merg mai departe la parchet

Alte discuții în legătură

Am comis o infractiune? Mobius Mobius O sa intru direct in subiect si o sa caut sa nu va rapesc prea mult timp. Tatal meu are o gradina imprejmuita pe care detine titlu de proprietate. Tatal meu ... (vezi toată discuția)
Masuri ninelmihaila ninelmihaila ce pot sa fac impotriva unor vecini care imi rup sistematic gardul sa bage caii in gradina? (vezi toată discuția)
Situație disperata, fara ajutorul politiei hellboy87 hellboy87 Imi puteti spune va rog cum pot proceda legal in situația următoare: Socrii mei au probleme foarte grave cu vecinii din fața casei, au fost reclamați ... (vezi toată discuția)