avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Activitate skanda

Activitate skanda

Buna ziua ! Mulțumesc de raspuns .
Intrebarea mea era dacă pt a face apel sau pt a preda permisul (in cazul in care nu doresc apel) este necesar sa astept hotararea sa imi vină acasă si apoi sa demarez eventualele actiuni
(Apel dau predare permis). Mulțumesc!
Mulțumesc frumos! Cumva știți cam cât durează până ajunge hotărârea la domiciliu?
Buna ziua ! Va rog sa mă ajutați si pe mine cu cateva raspunsuri .
Am facut o contestatie de anuare a PV in care mi-a fost suspendat permisul pe 30 zile.
Am verificat pe portal :
tip solutie:respingere plangere ca neintemeiata,mentine proces verbal contestat, cu apel in 30 zile de la comunicare ,azi 23.12.2024.
Am si eu cateva intrebari :
1.trebuie sa astept hotararea acasa,pt a preda permisul sau a face apel
2.in cat timp ajunge hotararea acasa ?(precizez ca nu locuiesc la adresa din buletin ,dar pe cererea de judecata am specificat ca locuiesc la o alta adresa unde de altfel am si primit citatia,deci se va tine cont in continuare de acest aspect?)
3.termenul de apel incepe din momentul in care primesc hotararea la domiciliu sau de cand a fost afisat pe portal solutia?
4.daca nu fac apel solutia devine definitiva dupa expirarea termenului de apel ?
5.in concluzie trebuie sa astept hotararea sa vina acasa si apoi sa demarez actiunea de apel sau dupa terminarea termenului de apel sa merg sa legalizez hotararea ca si definitiva si apoi sa predau permisul ?
Multumesc anticipat!
Buna seara !
Am facut o contestatie de anuare a PV in care mi-a fost suspendat permisul pe 30 zile.
Am verificat pe portal :
tip solutie:respingere plangere ca neintemeiata,mentine proces verbal contestat, cu apel in 30 zile de la comunicare ,azi 23.12.2024.
Am si eu cateva intrebari :
1.trebuie sa astept hotararea acasa,pt a preda permisul sau a face apel
2.in cat timp ajunge hotararea acasa ?(precizez ca nu locuiesc la adresa din buletin ,dar pe cererea de judecata am specificat ca locuiesc la o alta adresa unde de altfel am si primit citatia,deci se va tine cont in continuare de acest aspect?)
3.termenul de apel incepe din momentul in care primesc hotararea la domiciliu sau de cand a fost afisat pe portal solutia?
4.daca nu fac apel solutia devine definitiva dupa expirarea termenului de apel ?
5.in concluzie trebuie sa astept hotararea sa vina acasa si apoi sa demarez actiunea de apel sau dupa terminarea termenului de apel sa merg sa legalizez hotararea ca si definitiva si apoi sa predau permisul ?
Multumesc anticipat!
buna ziua ! va rog sa ma ajutati cu urmatorul aspect .
pe procesul verbal de constatare, la rubrica cu institutia din care face parte agentul de politie, este trecut doar BRIGADA RUTIERA. eu carei institutii ma adresez daca vreau sa fac contestatie? devine cumva procesul verbal nul? multumesc !