avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara ! Am facut o contestatie de anulare a PV in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara ! Am facut o contestatie de anulare a PV in care mi-a ...

Buna seara !
Am facut o contestatie de anuare a PV in care mi-a fost suspendat permisul pe 30 zile.
Am verificat pe portal :
tip solutie:respingere plangere ca neintemeiata,mentine proces verbal contestat, cu apel in 30 zile de la comunicare ,azi 23.12.2024.
Am si eu cateva intrebari :
1.trebuie sa astept hotararea acasa,pt a preda permisul sau a face apel
2.in cat timp ajunge hotararea acasa ?(precizez ca nu locuiesc la adresa din buletin ,dar pe cererea de judecata am specificat ca locuiesc la o alta adresa unde de altfel am si primit citatia,deci se va tine cont in continuare de acest aspect?)
3.termenul de apel incepe din momentul in care primesc hotararea la domiciliu sau de cand a fost afisat pe portal solutia?
4.daca nu fac apel solutia devine definitiva dupa expirarea termenului de apel ?
5.in concluzie trebuie sa astept hotararea sa vina acasa si apoi sa demarez actiunea de apel sau dupa terminarea termenului de apel sa merg sa legalizez hotararea ca si definitiva si apoi sa predau permisul ?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! va rog sa mă ajutați si pe mine cu cateva raspunsuri ... skanda skanda Buna ziua ! Va rog sa mă ajutați si pe mine cu cateva raspunsuri . Am facut o contestatie de anuare a PV in care mi-a fost suspendat permisul pe 30 ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie predat permisul ? ku990 ku990 Tip solutie: Respinge plângerea Solutia pe scurt: Respinge plângerea formulată de petentul Iordache Gilbert Adrian Ionuţ, în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească permis Andrei Gabriel10 Andrei Gabriel10 Am pierdut un proces împotriva unui PV de contravenție pentru suspendare permis pe data de 08.02.2023 si au trecut cele 30 de zile in care pot face apel ... (vezi toată discuția)