avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate 20florian24

Activitate 20florian24

Am primit in noiembrie 2024 ,decizia privind recalcularea pensiei comunitare internationale iar in decembrie 2024 am primit din nou aceeasi decizie ! Problema e ca nici pana acum ,12 februarie 2025 ,nu am primit banii ! Tot timpul primesc acelasi raspuns : probleme cu soft-ul care este in testare nationala ,privind punerea in plata a acestei recalculari ! Intreb daca cineva in situatia mea a primit banii respectivi ! Multumesc pentru raspuns !
Locuiesc in Spania si primesc o pensie comunitara internationala ! In 11 noiembrie 2024 am primit prin posta ,decizia de recalculare a acestei pensii cf. Legii 360/2023 ,dar nu am primit banii nici pana in prezent . Am dat telefon la Casa de Pensii Arges-Pitesti si mi s-a spus ca nu pot sa-mi dea banii deoarece exista probleme in baza informatica privind punerea in plata a acestei decizii ! Nu stiu ce sa cred ,si cui sa ma adresez ,sau daca mai exista persoane care au aceeasi problema si cum au rezolvat ! Multumesc !
De ce nu s-au recalculat si pensiile comunitare internationale ? Mi s-a comunicat de la Casa Judeteana de pensii Arges ca au nevoie de un program special pentru recalcularea acestor pensii ! Am intrebat si la Casa Nationala de pensii Bucuresti pentru a ma lamuri ,dar n-am primit niciun raspuns. Mentionez ca locuiesc in Spania de 18 ani !