avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Locuiesc in Spania si primesc o pensie comunitara ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Locuiesc in Spania si primesc o pensie comunitara internationala ...

Locuiesc in Spania si primesc o pensie comunitara internationala ! In 11 noiembrie 2024 am primit prin posta ,decizia de recalculare a acestei pensii cf. Legii 360/2023 ,dar nu am primit banii nici pana in prezent . Am dat telefon la Casa de Pensii Arges-Pitesti si mi s-a spus ca nu pot sa-mi dea banii deoarece exista probleme in baza informatica privind punerea in plata a acestei decizii ! Nu stiu ce sa cred ,si cui sa ma adresez ,sau daca mai exista persoane care au aceeasi problema si cum au rezolvat ! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 21 Decembrie 2024
Buna ziua eu stau in Italia ,as vrea sa va întreb dacă aveți amabilitatea să răspundeți ( câți ani ați lucrat “țara și afară “,cum au calculat,cât plătiți comision la bancă ( transfer bani)etc pentru că suntem mai mulți în aceeași situație.Multumesc.O zi buna
La nivelul caselor de pensii sunt mari probleme cu softul. La nivel de tara sunt zeci de mii de decizii care nu se pot aplica. Va trebui, sa asteptati, sa se remedieze situatia.
Va puteti adresa CNPP sau Ministerului Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii comunitare recalculare ... 20florian24 20florian24 De ce nu s-au recalculat si pensiile comunitare internationale ? Mi s-a comunicat de la Casa Judeteana de pensii Arges ca au nevoie de un program special ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dupa repetate deplasari la casa de pensii, dupa nenumarate ... lidia01 lidia01 Buna ziua, dupa repetate deplasari la casa de pensii, dupa nenumarate mail-uri trimise, in continuare ma aflu fara decizia de recalculare cf. Legii 360/2023. ... (vezi toată discuția)
Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am ... goplanet goplanet Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am înțeles programul nu este funcțional și deci va mai dura mult. Ma poate ajuta cineva cu un ... (vezi toată discuția)