avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, dupa repetate deplasari la casa de pensii, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, dupa repetate deplasari la casa de pensii, dupa nenumarate ...

Buna ziua, dupa repetate deplasari la casa de pensii, dupa nenumarate mail-uri trimise, in continuare ma aflu fara decizia de recalculare cf. Legii 360/2023. Mai mult, nici punctajul nu a fost stabilit corect. Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: lidia01 , utilizator 16:27, 14 Noiembrie 2024
Contestati Decizia respectiva.
Care decizie? N-ati inteles ca n-am primit-o. Eu am facut calcule in baza talonului, prin comparatie cu decizie de dinainte de Legea 360/2023
O contestati cand o veti primi . Presedintele CNPP spunea in media , cu cateva zile in urma , ca mai sunt de emis 10.000 de decizii de recalculare . Cred ca degeaba mergeti pe capul Casei de Pensii de care apartineti , cand va fi emisa v-o vor trimite .
In primul rand trebuie sa va inarmati cu "RABDARE".
Doar punand presiune prin interventii pe e-mail zi de zi, la casa locala, CNPP si Ministerul Muncii.
Le cereeti sa va precizeze clar ca limita de timp in care vi se va comunica aceasta decizie de recalculare.
Am si eu cateva dosare de care ma ocup.
Intr-unul din ele casa locala sta cu decizia de recalculare in baza legii 360/2023 emisa in data de 15/09/2024 si nu vor s-o comunice titularului. Nu vor nici macar sa-i precizeze un orizont de timp pentru rezolvare.
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2024
Carp Mircea, utilizator
Multumesc pentru recomandare. Nu stiu de ce am impresia ca se lucreaza prost si clar trebuie intervenit legal. Probabil ca este nevoie si la mine de interventia unui avocat. Ne mai auzim, daca este cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condiții pensionare pana când se vor calcula pensiile pe 263/2010 ... papacostas papacostas Condiții pensionare Pana când se vor calcula pensiile pe 263/2010 , începând cu ce data se vor calcula pe 727/2023m (vezi toată discuția)
Legea 360/2023 deoarece cei care s-au pensionat inainte de 2010 ... uca2015 uca2015 Legea 360/2023 Deoarece cei care s-au pensionat inainte de 2010 nu au beneficiat de aplicarea unui indice de corectie, va rog sa-mi spuneti daca cfm legii ... (vezi toată discuția)
Pensie neprimita de 3 luni, in urma mutarii dosarului buna ziua. ... MariusNS24 MariusNS24 Pensie neprimita de 3 luni, in urma mutarii dosarului Buna ziua. In urma mutarii dosarului de pensie dintr-un judet in altul in martie 2024, am incetat sa ... (vezi toată discuția)