avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie de recalculare a pensiei nesosita încă din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie de recalculare a pensiei nesosita încă din septembrie anul trecut

Bună ziua,
Vin și eu cu solicitarea unei informații. Tatălui meu nu i-a venit încă decizia de recalculare a pensiei. Aceasta trebuia să îi vină încă din septembrie anul trecut, dar nici până astăzi nu a venit. Poate face o cerere undeva în acest sens? Menționez ca el nu se poate deplasa până la casa de pensii din cauza vârstei, și oricum din cât m-am documentat cei de la casa de pensii spun doar să aibă răbdare.
Vă mulțumesc pentru sfaturi.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:03, 15 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o cerere in numele tatalui dvs pe care o adresati Casei Judetene de Pensii.
Și eu am fost in aceeași situație: Trimiteți mail pe adresele CNPP, CJP. Am primit decizia vineri. Aștept să vina și diferențele pentru oct-apr.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma ocup si eu de un dosar in care nu s-a comunicat decizia de recalculare pe legea 360/2023.
Am nenumarate interventii atat la casa locala cat si la CNPP.
A intervenit si CNPP la casa .locala de cel putin 3 ori, fara nici un rezultat.
Astazi iarasi am intervenit la CNPP.
Le-am facut inclusiv propunerea de a ne chema la casa locala sa le rezolv eu problema in maxim 5 minute.
Intre timp am atentionat CNPP, cat si casa locala ca voi deschide actiune in instanta.
Ceea ce am si facut.
Sa vedem pana unde isi vor permite sa :"INTINDA COARDA":.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dupa repetate deplasari la casa de pensii, dupa nenumarate ... lidia01 lidia01 Buna ziua, dupa repetate deplasari la casa de pensii, dupa nenumarate mail-uri trimise, in continuare ma aflu fara decizia de recalculare cf. Legii 360/2023. ... (vezi toată discuția)
M-am pesionat in august 2024 anticipat va rog sa-mi spuneti daca ... dinu154 dinu154 M-am pesionat in August 2024 anticipat va rog sa-mi spuneti daca eu intru la recalcuare pina acum nu am prrimit nimic. (vezi toată discuția)
Trecerea de la pensia de boalĂ la cea de drept Loan Loan Bună ziua.Vă rog să - mi spuneți ce am de făcut în următoarea situație:Am ieșit la pensie de invaliditate în luna mai 2024,la 62 de ani (43 de ... (vezi toată discuția)