Da.
Trebuie sa primiti o decizie de recalculare in baza prevederilor art.144 din legea 360/2023.
Cereti relatii/informatii de la casa locala si daca nu va lamuresc, apelati la CNPP.
Deoarece si eu sunt in aceeasi situatie, si nu am primit informatii relevante de la CJP, CNPP, am mai cautat pe net si am gasit niste declaratii ale CNPP cum ca au mai ramas cca 3000 de dosare de rezolvat, motivand ca sunt cauze obiective, dosarele fiind cu "un grad de complexitate ridicat, determinat de schimbări legislative succesive și/sau de decizii anterioare multiple generate de alte tipuri de recalculări și nu au permis soluționarea lor numai pe baza programului informatic”. Sincer, dosarul meu nu pare a se incadra la niciuna din cauzele mentionate...
Cica sa avem RABDARE !
Motivarile invocate de casele locale si CNPP in legatura cu intarzirea recalcularilor in baza prevederilor art/.144 din legea 360/2023 sunt "Poveasti de adormit copiii". Ce au de facut ? Doar sa stabileasca stagiul de cotizare contributiv pentru care se acorda puncte de stabilitate. Restul este o "Joaca de copii".