avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii comunitare recalculare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii comunitare recalculare ...

De ce nu s-au recalculat si pensiile comunitare internationale ? Mi s-a comunicat de la Casa Judeteana de pensii Arges ca au nevoie de un program special pentru recalcularea acestor pensii ! Am intrebat si la Casa Nationala de pensii Bucuresti pentru a ma lamuri ,dar n-am primit niciun raspuns. Mentionez ca locuiesc in Spania de 18 ani !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:35, 19 Octombrie 2024
Nici in tara nu s-a comunicat toate deciziile de recalculare pe legea 360/2023 invocand acelasi motiv, SOFTUL.
Mai sunt aproximativ 200.000 de decizii de comunicat.
Incercati tot la CNPP sa obtineti informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la recalcularea pensiei conform legii 360/2023: 1. ... Sonia Herman Sonia Herman Referitor la recalcularea pensiei conform legii 360/2023: 1. Cum se ia în considerare perioada lucrată în clasa de muncă II (am lucrat 19 ani și 7 ... (vezi toată discuția)
Cf .legii 360/2023 se mai face majorarea pensiei anual pentru ... lotuss lotuss Cf .legii 360/2023 se mai face majorarea pensiei anual pentru pensionarii care lucrează în continuare ? Tot prin cerere personală la Casa de pensii sau din ... (vezi toată discuția)
Reclamatie casa de pensii - modalitati AndreiAlexP AndreiAlexP Buna ziua, Imi puteti spune care sunt modalitatile prin care pot face o sesizare/reclamatie la casa de pensii judeteana Ilfov ? avand in vedere ca atat pe ... (vezi toată discuția)