avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Activitate Evelin Deiac

Activitate Evelin Deiac

Mai am 20 de zile la dispozitie, zile in care mi-as putea recupera contul. Am incercat de nenumărate ori sa completez acel formular, dar singurul raspuns pe care il primeam inapoi era ca informatiile nu sunt suficiente si ca nu ma pot ajuta. Va rog inca odata, daca cunoasteti alte modalitati prin care imi pot recupera contul, ajutati-ma. Aveam contul acela de cativa ani buni, un cont plin de amintiri.

nelu179 a scris:

Salut prieteni!

În primul rând, vreau să mulțumesc tuturor celor care au scris aici și și-au oferit ajutorul.

Problema mea este aproape identică cu a multora dintre voi: un cont de Instagram, despre care nu știu nimic, a încălcat regulile comunității și a ajuns să fie asociat cu contul meu de Facebook, pe care îl am de foarte mulți ani. Din păcate, nu aveam un cont personal de Instagram înainte de această întâmplare, așa că am creat unul recent. Din acest motiv, fiind un cont nou, nu am acces la Meta Verified.

Am încercat și eu să rezolv problema completând formularul menționat mai sus, dar probabil nu fac ceva cum trebuie. Răspunsul pe care l-am primit a fost scurt și clar: că nu îmi pot debloca accesul pe baza informațiilor oferite.

Aș vrea să apelez la cei care au reușit să-și recupereze conturile folosind acest formular. Mă puteți ajuta cu un exemplu despre ce ați completat în câmpurile:
- **„Ce dispozitive folosești de obicei pentru a accesa contul (de exemplu, dispozitiv + sistem de operare)?”**
- **„Descrie pe scurt ce s-a întâmplat (de exemplu, circumstanțele în care ai pierdut accesul).”**

Cu cât reușim să strângem mai multe informații utile, cu atât mai mulți utilizatori vor putea să-și recupereze conturile.

Vă mulțumesc încă o dată pentru sprijin și ajutor!

ionix2727 a scris:

Am intrat si in legatura cu ei, pe meta business, am reusit sa ma conectez cu contul de ig, dar initial eu am reusit cu link-ul pus mai sus. Ulterior dupa multe tichete deschise au reusit si cei de la suport sa imi reseteze contul dar deja reusisem eu cu varianta din acel link.

Tot ce trebuie sa faci e sa descarci arhiva cu datele tale si acolo la nume sa pui link-ul ce il gasesti in arhiva cu profilul tau. Daca o sa pui numele nu va functiona!
P.s. link-ul de mai sus va functiona doar daca esti pe teriroriu unui stat din UE daca nu, va trebuii sa folosesti un vpn.
Bafta!

Nu am cum sa nu completez corect formularul,raspund strict la cerintele aflate in formular,nici mai mult,nici mai putin
Buna ziua! Am reusit sa descarc informatiile si sa completez formularul,dar de fiecare data cand il trimit la cei de la facebook,imi raspund ca nu pot oferi acces pe baza informatiilor furnizate in raport. Raspunsul acesta l’ati primit si voi pana v’ati recuperat contul?
Nu mai stiu ce sa fac,din august tot incerc sa il recuperez,dar fara rezultat.
Daca cunoasteti si alta modalitate,va rog sa ma ajutati,aveam contul acela de facebook de 10 ani,plin cu o multime de amintiri. Multumesc
Exact aceeasi problema o intampin si eu acum. A reusit cineva?
Nu am facut absolut nimic. Cineva mi-a spart contul iar dupa aceea a asociat o pagina de instagram care incalca legile comunitatii.
Contul tu de Facebook a fost suspendat deoarece contul tu de Instagram trandieuhienag 3jqcq nu respect
regulile noastre.
Mai ai la dispozitie 180 zile pentru a trimite o contestatie.
Pentru a contesta decizia, conecteaz-te la contul tău de Instagram asociat.
S-ar putea sa ai dreptul de a contesta decizia in instantele din tara ta sau de a trimite decizia noastr unui organism autorizat de solutionare a litigillor.

Am primit ieri acest mesaj. Din cate am citit pe aceasta pagina,exista un link cu un formular pe care il pot trimite in speranta ca va fi recuperat contul. Problema e ca nu pot descarca arhiva de date pentru a putea completa cu linkul profilului,deoarece nu mai am acces la profil. Ce pot face in aceasta situatie?
Va rog ajutati-ma. Am nevoie de acel cont,il am de 12 ani,plin cu o gramada de amintiri.