avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate Evelin Deiac

Activitate Evelin Deiac

Nu am cum sa nu completez corect formularul,raspund strict la cerintele aflate in formular,nici mai mult,nici mai putin
Buna ziua! Am reusit sa descarc informatiile si sa completez formularul,dar de fiecare data cand il trimit la cei de la facebook,imi raspund ca nu pot oferi acces pe baza informatiilor furnizate in raport. Raspunsul acesta l’ati primit si voi pana v’ati recuperat contul?
Nu mai stiu ce sa fac,din august tot incerc sa il recuperez,dar fara rezultat.
Daca cunoasteti si alta modalitate,va rog sa ma ajutati,aveam contul acela de facebook de 10 ani,plin cu o multime de amintiri. Multumesc
Exact aceeasi problema o intampin si eu acum. A reusit cineva?
Nu am facut absolut nimic. Cineva mi-a spart contul iar dupa aceea a asociat o pagina de instagram care incalca legile comunitatii.
Contul tu de Facebook a fost suspendat deoarece contul tu de Instagram trandieuhienag 3jqcq nu respect
regulile noastre.
Mai ai la dispozitie 180 zile pentru a trimite o contestatie.
Pentru a contesta decizia, conecteaz-te la contul tău de Instagram asociat.
S-ar putea sa ai dreptul de a contesta decizia in instantele din tara ta sau de a trimite decizia noastr unui organism autorizat de solutionare a litigillor.

Am primit ieri acest mesaj. Din cate am citit pe aceasta pagina,exista un link cu un formular pe care il pot trimite in speranta ca va fi recuperat contul. Problema e ca nu pot descarca arhiva de date pentru a putea completa cu linkul profilului,deoarece nu mai am acces la profil. Ce pot face in aceasta situatie?
Va rog ajutati-ma. Am nevoie de acel cont,il am de 12 ani,plin cu o gramada de amintiri.