avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate Ink5025

Activitate Ink5025

Bună ziua!
Exista următoarea situație…… eu sunt unicul nepot, ambii bunici sunt decedați, in viață sunt tatăl meu și eu.
Ce drepturi si îndatoriri am, având in vedere ca bunica si tatăl meu au fost coproprietariii (3/4 fiul si 1/4 mama acestuia) unui apartament in care locuiesc eu acum și din care tatal meu unicul fiu al decedaților, vrea sa ma evacueze.
Menționez ca am 22 de ani si încă studiez., mama sta cu chirie, tatăl e recăsătorit si in casa aceasta stau doar eu.
Doresc un ghidaj in aceasta situație …. Va mulțumesc !
Mama s-a ocupat de mine in măsura responsabilităților, nimic mai mult, deoarece mama mea sta cu chirie intr-o garsoniera… faza este ca surprinzător și mama mea a fost evacuată din apartament… și teoretic acum eu urmez(după cum vrea tatăl meu)
Buna ziua… sunt un tânăr de 21 de ani care trece prin următoarea situație… părinții mei au divorțat acum 2 ani, eu încă studiez si locuiesc in apartamentul coproprietarilor(aceștia fiind tatăl meu si bunica mea)… de curând, bunica mea a părăsit aceasta lume, iar tatăl meu vrea sa vândă apartamentul fără vreun motiv… îl acest proces, el considerând ca eu trebuie sa părăsesc imobilul…
Țin sa menționez și faptul ca tatăl meu nu a locuit cu noi timp de 14 ani de zile iar eu in acest timp am avut grija de mama acestuia… cu toate acestea el ma acuza ca am profitat de aceasta(eu in acest timp având grija de bunica mea/mama tatălui meu, ei fiindu-i greu sa se deplaseze)…
Întrebarea mea este daca ce face el este legal, având in vedere ca el este unicul proprietar si moștenitor al apartamentului…
Iar in cazul in care ce vrea el este legal, eu cum m-a pot apăra?
Mulțumesc pentru timpul acordat!