Buna ziua!
In urma hotararii de divort cu minor, fostul sot isi exercita dreptul de vizitare stabilit de instanta,dar in hotarare el trebuie sa plateasca si restanta pensiei alimentare (aprox. 4 luni) de care nu face nici o mentiune , fiind bineinteles in defavoarea copilului. Ce pot face in aceasta situatie?
Va multumesc!
Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie, in care va rog sa ma ajutati : in data de 03.01.2024, m-am reintors la locul de munca dupa o suspendare a contractului de munca pe o perioada de 2 ani fiind in crestere copil. De la acea data pana in prezent nu mi s a marit salariul, motivul fiind perioada de crestere a copilului nu a reprezentat vechime la locul de munca .
Va multumesc!
Creditul ipotecar este luat de catre fostul sot, in titlul de proprietate este trecut doar el, dar am extrase de cont si acte doveditoare ca am contribuit atat eu cat si parintii mei la imbunatatirea, mobilarea si utilarea casei
Buna ziua! In cazul partajului, imobilul achizitionat de fostul sot inca din timpul concubinajului se poate considera bun comun? Fiica noastra minora, are vreun drept?