avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! In urma hotararii de divort cu minor, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! In urma hotararii de divort cu minor, fostul sot isi ...

Buna ziua!
In urma hotararii de divort cu minor, fostul sot isi exercita dreptul de vizitare stabilit de instanta,dar in hotarare el trebuie sa plateasca si restanta pensiei alimentare (aprox. 4 luni) de care nu face nici o mentiune , fiind bineinteles in defavoarea copilului. Ce pot face in aceasta situatie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:44, 28 Noiembrie 2024
Sa discutati cu el sau sa ii trimiteti o solicitare scrisa si daca nu plateste sa il executati silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil liviaspirea liviaspirea Buna ziua, sunt divortata din anul 2009, si am custodia definitiva si irevocabila in ceea ce priveste minorul in varsta de 6 ani. Tin sa mentionez ca din 2009 ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu doi minori Cristipa Cristipa Buna! As dori sa aflu ,daca detin autoritatea parinteasca ,pot sa scot copii din tara fara acordul fostului sot ,si cum se procedeaza! Mentionez ca in urma ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor neagoemarianina neagoemarianina ma numesc Nina si mentionez ca in 2005 am divortat in urma divortului minorul mi-a fost incredintat spre crestere. relatia cu fostul sot a continuat iar in ... (vezi toată discuția)