CHKa a scris:
De ce credeti ca nu s-au luat in considerare ? Primiti puncte pe contributivitate . Si pana acum , pe legea anterioara , daca ati dus anual adeverinte de la angajator , pensia s-a recalculat de fiecare data , crescand . Unde nu s-au luat in calcul acesti 12 ani - la stabilirea punctelor de stabilitate , pentru ca asa prevede legea : bonusul de stabilitate il acorda Statul daca ai peste 25 ani stagiu contributiv , SI , in aceeasi perioada , nu ai incasat pensie . Cata vreme ati incasat sume din fondul public de pensii , Statul nu va acorda si bonus .
Va multumesc pt raspuns,insa 80 lei vi se par ok pt 37 ani de munca?Am incasat pensia ca urmare a anilor munciti,din fondul de pensii.Ce nu inteleg.si revin,.in anii in care am muncit peste pensie,contribuiam de asemenea.La salariul cu care eram incadrata,mi se retineau si plateam contributii.Pensia era una dar eram angajata cu contract normal de munca pt care repet,erau retinute si platite contributiile aferente.De ce noua lege a pensiilor exclude aceasta perioada in care s au retinut si platit contributii?