avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate godzchild

Activitate godzchild

Buna ziua , am fost angajat a unei firme private cu patron turc(asta putin conteaza) , mi-am dat demisia , i-am anuntat cu 15 zile cum se face de obicei , avand contract individual de munca .
Ideea este ca , mi-au fost opriti banii pe 15 zile de munca din prima luna , si salariul pe ultimele 15 zile nu mi s-a mai dat , mentionand faptul ca toti colegii mei au luat banii.
Mi s-a zis ca nu sunt bani , ca eu de platit anumite chestii , si de 2 saptamani ma duc cu zaharelu , ei avand sa-mi dea banii pe o luna de munca.
Problema e ca am semnat incetarea contractului , asta avand vreo treaba cu neplata salariului.
Ce ma sfatuiti sa fac? ;:sorry: pentru a-mi recupera banii pentru care totusi am muncit.
Răspuns la discuția nedumerire "politia comunitara"
vroiam sa ma duc la un superior a lor , dar ma gandesc ca daca le contest ce au scris acolo , ca am consumat bauturi alcoolice si culmea , zice " a fost prins in parcul voievozilor (desi se cheama parcul voievodal) consumand bauturi alcoolice si anume bere dintr`un pet de 2 L " .. sa nu imi dea mai mare amenda precum ca am plecat de acolo in timp ce ei mi`au zis sa stau ... neavand nici o vina , pur si simplu puteam fi trecator , ei au zis : trebuia sa stai te duceam la sectie si plecai .. eram speriat si am zis sa "fug"

Totusi sunt si minor , nu se da amenda in jumate sau nah , nustiu

Se merita sa incerc sa spun adevaru cu fugitu la un "boss" de`a lor , mi`e frica sa nu iau amenda mai mare!
Salut , sunt suporter Poli Iasi , sambata 29.11.08 , disputandu`se meciul intre echipa favorita si rapid ...eu fac parte din galerie ... ne`am strans mai multi suporteri intr`un parculetz , am consumat cateva peturi de bere , toate bune si frumoase , urcam spre stadion , mergem 100 m observam ca unul dintre baieti lipseste ....
Coboram 4 baieti dupa el , stiind ca la el sunt steagurile , ajungem jos el era retinut de polititstii comunitari impreuna cu alti 4 suporteri necunoscuti noua , incerc sa ii explic unui politist venind spre el , pac , pune mana pe mine si incearca sa ma bage in masina .
Erau 4 deja in masina , ma scoate si ma lasa sa stau langa masina singur singurel , eu fiind nevinovat cum nu eram tinut de nimeni , plec de acolo , si o iau incet la fuga
Dupa 200 de m , ma trezesc cu un politist fugind dupa mine , mai fug 20 de m si ma opresc , culmea auzind din spate " STAI CA TRAG" :)) chiar era amuzant , park as fi un criminal .
Ma duce la sectie ma pune pe un scaun , bine inteles sarind peste tratamentul care l`am primit ...
Culmea incepe sa imi dicteze o doamna politista declaratia , spunand ca sa scriu precum as fi consumat bauturi alcoolice in parc si ca mau fugarit prin parcul copou .. ii zic ca nu am baut , ea nu : "scrie ce iti zic ca sa fie totul bine"
Am primit 150 ron amenda , in amenda scrie ca am fost prins consumand bauturi alcoolice ?!
Ce as putea face sa o rezolv cumva , dak se poate rezolva ceva , dak nu asta este am vbit cu baietii si strangem de la toti sa platim ..dar totusi la felul in care s`au comportat as prefera sa nu platesc si sa fac putina dreptate daca e dreptate de partea mea!

P.S. Cand m`au "retinut" nu m`au bagat in masina ! mau lasat pe trotuar!