Salut , sunt suporter Poli Iasi , sambata 29.11.08 , disputandu`se meciul intre echipa favorita si rapid ...eu fac parte din galerie ... ne`am strans mai multi suporteri intr`un parculetz , am consumat cateva peturi de bere , toate bune si frumoase , urcam spre stadion , mergem 100 m observam ca unul dintre baieti lipseste ....
Coboram 4 baieti dupa el , stiind ca la el sunt steagurile , ajungem jos el era retinut de polititstii comunitari impreuna cu alti 4 suporteri necunoscuti noua , incerc sa ii explic unui politist venind spre el , pac , pune mana pe mine si incearca sa ma bage in masina .
Erau 4 deja in masina , ma scoate si ma lasa sa stau langa masina singur singurel , eu fiind nevinovat cum nu eram tinut de nimeni , plec de acolo , si o iau incet la fuga
Dupa 200 de m , ma trezesc cu un politist fugind dupa mine , mai fug 20 de m si ma opresc , culmea auzind din spate " STAI CA TRAG" :)) chiar era amuzant , park as fi un criminal .
Ma duce la sectie ma pune pe un scaun , bine inteles sarind peste tratamentul care l`am primit ...
Culmea incepe sa imi dicteze o doamna politista declaratia , spunand ca sa scriu precum as fi consumat bauturi alcoolice in parc si ca mau fugarit prin parcul copou .. ii zic ca nu am baut , ea nu : "scrie ce iti zic ca sa fie totul bine"
Am primit 150 ron amenda , in amenda scrie ca am fost prins consumand bauturi alcoolice ?!
Ce as putea face sa o rezolv cumva , dak se poate rezolva ceva , dak nu asta este am vbit cu baietii si strangem de la toti sa platim ..dar totusi la felul in care s`au comportat as prefera sa nu platesc si sa fac putina dreptate daca e dreptate de partea mea!
P.S. Cand m`au "retinut" nu m`au bagat in masina ! mau lasat pe trotuar!
Puteti contesta acel proces verbal de contraventie in instanta, in termen de 15 zile, solicitati sa vi se admita proba cu un martor care sa spuna ca nu ati baut si ca nu ati facut nu stiu ce minunatii, menite sa tulbure linistea ordinii publice, etc. Asta, ca sa se faca dreptate!:training:
Daca considerati ca e prea multa pierdere de vreme, platiti amenda si... gata.:magic:
vroiam sa ma duc la un superior a lor , dar ma gandesc ca daca le contest ce au scris acolo , ca am consumat bauturi alcoolice si culmea , zice " a fost prins in parcul voievozilor (desi se cheama parcul voievodal) consumand bauturi alcoolice si anume bere dintr`un pet de 2 L " .. sa nu imi dea mai mare amenda precum ca am plecat de acolo in timp ce ei mi`au zis sa stau ... neavand nici o vina , pur si simplu puteam fi trecator , ei au zis : trebuia sa stai te duceam la sectie si plecai .. eram speriat si am zis sa "fug"
Totusi sunt si minor , nu se da amenda in jumate sau nah , nustiu
Se merita sa incerc sa spun adevaru cu fugitu la un "boss" de`a lor , mi`e frica sa nu iau amenda mai mare!
Ati incalcat dispozitiile legii 61/1991 republicata: consum de alcool in locuri publice (la prima citire). Fiind minor, amenda va fi suportata de parinti. Puteti contesta P.V., dar va trebui ca unul dintre parinti sa fie alaturi de dv. Daca sunteti perfect nevinovat aveti sanse sa scapati de amenda. Depinde cat erati de coerent in vorbire atunci cand incercati sa explicati agentilor ca... dv stiti ce. Depinde ce ati scris in declaratie... si cum puteti dovedi faptul ca ati declarat fiind constrans.... Puteti contesta tot ceea ce considerati ca nu corespunde adevarului, dar sa aveti argumente si – eventual! :) – dovezi.