avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariului .
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariului .

Buna ziua , am fost angajat a unei firme private cu patron turc(asta putin conteaza) , mi-am dat demisia , i-am anuntat cu 15 zile cum se face de obicei , avand contract individual de munca .
Ideea este ca , mi-au fost opriti banii pe 15 zile de munca din prima luna , si salariul pe ultimele 15 zile nu mi s-a mai dat , mentionand faptul ca toti colegii mei au luat banii.
Mi s-a zis ca nu sunt bani , ca eu de platit anumite chestii , si de 2 saptamani ma duc cu zaharelu , ei avand sa-mi dea banii pe o luna de munca.
Problema e ca am semnat incetarea contractului , asta avand vreo treaba cu neplata salariului.
Ce ma sfatuiti sa fac? ;:sorry: pentru a-mi recupera banii pentru care totusi am muncit.
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 04:28, 11 Mai 2011
drepturile salariale se pot recupera numai in instanta.
ITM nu are astfel de competente (decat de control - daca va facut contract/fisa postului etc)
stie cineva altfel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariilor de 4 luni crisgabi crisgabi Buna ziua, In luna februarie am demisionat de la firma la care lucram pentru ca nu mai luasem salariul din luna noiembrie. Ne tot amanau de pe o saptamana ... (vezi toată discuția)
Demisie vio_viorica vio_viorica buna seara!am si eu o prb:in noiembrie 2009 mi-am dat demisia de la o pizzerie deoarece patronul nu isi indeplinea obligatiile scrise in contract,deaorece nu ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului- cum pot sa dau in judecata patronul? victoria0304 victoria0304 Buna ziua, Am o intrebare legata de neplata salariului. Sunt studenta si pe timpul vacantei de vara am decis sa ma angajez. M-am angajat din data de ... (vezi toată discuția)