avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate StefanDoruStan

Activitate StefanDoruStan

Firma s-a găsit, s-a făcut și factura proforma, dar nu se pot apuca de lucrare că nu sunt banii stransi. Cine trebuie sa ii dea in judecata pe cei rău-platnici? Eu, pe persoana fizica, sau asociatia? Asociatia da din umeri ca nu are ce face si orice amenzi se dau, tot locatarii le-ar plati.
Mi-e mi-a fost luat talonul pentru niste rugina la mașina. Am reparat, am fost la Rar, au dat acceptul, si apoi am fost la politia rutiera de unde mi-am recuperat talonul. Deci presupun ca , după ce îți faci asigurarea, te duci la politia rutiera de care apatineau politistii. Scrie pe procesul verbal.

fleks108 a scris:

buna ziua ! Am fost prins cu asigurarea RCA expirata și mi au fost reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul in județul Suceava . Am înțeles că trebuie să mă prezint cu asigurare auto pt recuperarea Nr și certificatului. Unde ar trebui să mă prezint pentru recuperare? Mulțumesc

In urma unei sedinte de bloc in cadrul unei asociatii de proprietari, in prezenta administratorului si a presedintelui asociatiei si a cenzorului, s-a hotărât repararea acoperisului, apa infiltrandu-se deja prin pereti. Problema este că unii locatari nu vor să plătească si, datorita tărăgănării, apa, pe pereti, a ajuns deja la etajul 1 din 4. Ce se poate face in acest caz? Sunt proprietari care au achitat tot, altii o parte, si altii deloc. Cine poate sa intervină în acest caz, respectivii ce au plătit partial sau deloc au fost sesizați verbal de nenumarate ori de catre administrator si presedinte. Daca mă duc la primărie, probabil o sa fie o amenda pe asociatie, pe care o sa o platim si noi, cei ce am achitat integral. Ne putem adresa in vreun fel politiei?