avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate Ala1

Activitate Ala1

Salutare!
A si vrea sa stiu daca ma puteti ajuta in privinta platii fondului de rulment,
Am avut un apartament care a fost cumparat chiar de chiriasul care a stat mai multi ani (3 cred) .
In acest timp nu am vb despre plata fondului de rulment , platindu l chiriasul mereu pentru ca venea cu totul in intretinere desi era intr adevar scris separat , nu au fost emise chitanțe separat , acum chiriasul adica de acum noul proprietar doreste sa i platesc eu ca fost proprietar fondul de rulment pe perioada in care a stat , adica sa i restitui suma de bani care a platit o cat timp a stat in chirie.
Fiind noul proprietar eu vanzatorul pot face ceva in privinta asta sau sunt obligata prin lege sa i platesc eu fondul de rulment?!
Multumesc anticipat!
Si a si mai vrea sa sriu daca este recunoscur pe teritoriul Japoniei , copilul nascut in Japonia este obligatoriu sa l recunoasca si pe teritoriul Romaniei, copilul poate avea in certificAt ambele nume de familie dupa recunoastere?!
Multumesc!

Ala1 a scris:

Buna ziua!
A si vreau sa stiu daca un copil nerecunoscut de catre tatal japonez mama romanca , tatal fiind casatorit cu altcineva inainte de conceperea copilului ,la recunoasterea copilului de catre tata se poate face un alt certificat unde sa se adauge numele tatalui in locul liniei si ce drepturi ar avea tatal fata de copil, ar putea sa castige custodia la la cererea lui, ce avantaje si dezavantaje sunt daca l ar recunoaste ?!
Daca exista un ADN facut tatal il poate recunoaste oricand presupun fara acordul mamei .
Multumesc anticipat!

Buna ziua!
A si vreau sa stiu daca un copil nerecunoscut de catre tatal japonez mama romanca , tatal fiind casatorit cu altcineva inainte de conceperea copilului ,la recunoasterea copilului de catre tata se poate face un alt certificat unde sa se adauge numele tatalui in locul liniei si ce drepturi ar avea tatal fata de copil, ar putea sa castige custodia la la cererea lui, ce avantaje si dezavantaje sunt daca l ar recunoaste ?!
Daca exista un ADN facut tatal il poate recunoaste oricand presupun fara acordul mamei .
Multumesc anticipat!