avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! A si vreau sa stiu daca un copil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! A si vreau sa stiu daca un copil nerecunoscut de catre ...

Buna ziua!
A si vreau sa stiu daca un copil nerecunoscut de catre tatal japonez mama romanca , tatal fiind casatorit cu altcineva inainte de conceperea copilului ,la recunoasterea copilului de catre tata se poate face un alt certificat unde sa se adauge numele tatalui in locul liniei si ce drepturi ar avea tatal fata de copil, ar putea sa castige custodia la la cererea lui, ce avantaje si dezavantaje sunt daca l ar recunoaste ?!
Daca exista un ADN facut tatal il poate recunoaste oricand presupun fara acordul mamei .
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ala1 , utilizator 07:19, 6 Septembrie 2024
Si a si mai vrea sa sriu daca este recunoscur pe teritoriul Japoniei , copilul nascut in Japonia este obligatoriu sa l recunoasca si pe teritoriul Romaniei, copilul poate avea in certificAt ambele nume de familie dupa recunoastere?!
Multumesc!

Ala1 a scris:

Buna ziua!
A si vreau sa stiu daca un copil nerecunoscut de catre tatal japonez mama romanca , tatal fiind casatorit cu altcineva inainte de conceperea copilului ,la recunoasterea copilului de catre tata se poate face un alt certificat unde sa se adauge numele tatalui in locul liniei si ce drepturi ar avea tatal fata de copil, ar putea sa castige custodia la la cererea lui, ce avantaje si dezavantaje sunt daca l ar recunoaste ?!
Daca exista un ADN facut tatal il poate recunoaste oricand presupun fara acordul mamei .
Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test adn, paternitate Carolina Carolina Se acorda testul adn unui cetatean strain,care vea sa dovedeasca paternitatea fata de un copil care traieste in romania ,are cetatenia belgiana ,,poarta numele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ma. confrunt cu următoarea problema. bebelușul ... ilimarce ilimarce Bună ziua. Ma. confrunt cu următoarea problema. Bebelușul născut în Anglia a fost trecut pe certificatul de naștere pe numele mamei și recunoscut de ... (vezi toată discuția)
Se poate anula un certificat de nastere fara acordul mamei? Johnny71 Johnny71 Se poate anula un certificat de nastere al unui copil la cererea unui barbat care spune ca ar fi tatal copilului fara acordul mamei?copilul fiind trecut pe ... (vezi toată discuția)