avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Ma. confrunt cu următoarea problema. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Ma. confrunt cu următoarea problema. Bebelușul ...

Bună ziua. Ma. confrunt cu următoarea problema. Bebelușul născut în Anglia a fost trecut pe certificatul de naștere pe numele mamei și recunoscut de tata respectivi nefiind căsătoriți la starea civila atunci
.. Acum sau întors în România au făcut cununia civila și doresc sa treacă și copilul pe numele tatălui.. Partea proasta este ca li se cere sa faca obligatoriu Test de paternitate care costa o groaza de banii. O întrebare .odata ce e recunoscut copilul ei acum fiind căsătoriți legitim chiar atit de necesar este testul de paternitate pentru a face certificat de naștere roman copilului și al trece pe numele tatalui
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 11:36, 8 Iunie 2022
Ce act de recunoastere a facut daca acel copil are numele mamei pe certificatul de nastere?
Dacă respectivul copil a fost conceput in timpul cât încă mama era căsătorită cu altcineva însă s-a născut după divortul acesteia atunci copilul îl va avea ca tata în certificatul de nastere romanesc pe fostul sot al d-nei.
În cazul acesta se formulează cerere privind tagada de paternitate în cadrul căreia sa efectuează test ADN.
Contactați un avocat și va lămuriți ce trebuie sa faceți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare copil din relatie extraconjugala cristina130 cristina130 buna ziua as vrea sa ma ajutati cu o nelamurire. sunt casatorita si am un copil dintr-o relatie extraconjugala , cu sotul sunt in divort iar legea m-a obliga ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am divorțat la notar în luna 7 de sarcină și am ... AnaMariaNeacsu AnaMariaNeacsu Buna ziua! Am divorțat la notar în luna 7 de sarcină și am revenit la numele dinainte ( fostul soț este tatăl biologic al copilului). M-am interesat la ... (vezi toată discuția)
Problemă certificat de naștere: concubina nu a terminat divorțul, prin urmare copilul nostru e pe numele fostului ei soț. care sunt pașii pentru a-l trece pe numele meu? Daniel3232 Daniel3232 Buna seara. Am si eu o problema grava. De 1 an si jumatate iubita mea se afla in divort cu sotul ei. Ei au fost despartiti de mai mult timp. Intre timp noi am ... (vezi toată discuția)