avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Activitate Mariof

Activitate Mariof

Buna seara,
Daca ai fost condamnat de infracțiune sexuala ,ești decăzut din drepturile părintești definitiv ? Și daca da ,după cât timp îți mai poți recupera drepturile părintești înapoi ?
Mulțumesc !

Din cate am înțeles eu , atunci când ești părinte și ai comis o infracțiune sexuala poate sa intervină protectia copilului și te poate decădea din dreptul de a fi părinte ! Sper sa nu fie adevărat, locuiesc în Anglia de 6 ani și sunt căsătorit și aș vrea sa mă reîntorc în țară,dar nu știu dacă pot sa mai locuiesc cu soția și copilul meu in aceeași locuință!

Știe careva daca este adevărată aceasta informație ?

Din cate am înțeles eu , atunci când ești părinte și ai comis o infracțiune sexuala poate sa intervină protectia copilului și te poate decădea din dreptul de a fi părinte ! Sper sa nu fie adevărat, locuiesc în Anglia de 6 ani și sunt căsătorit și aș vrea sa mă reîntorc în țară,dar nu știu dacă pot sa mai locuiesc cu soția și copilul meu in aceeași locuință!

Știe careva daca este adevărată aceasta informație ?
Buna ziua ,am și eu o întrebarea,dacă ești în registrul de infracțiuni sexuale,mai poți avea familie copii ? Mulțumesc!
Autoritățile de aici au pus deja un plan de protectie pentru fetița noastră și vor face în așa fel ca sa acționeze în instanță pentru a lua fetița de lângă noi..
In urma cu 6 luni am fost arestat pentru că am avut o conversație sexuală cu o fata de 15 ani ! Și am fost arestat... Iar acum sunt eliberat pe cauțiune până la finalizarea investigației! Din cauza mea fetița noastră are un plan de protectie aici în uk! M-au încadrat serviciile sociale la abuz sexual și sunt îngrijorați de viitorul fetiței noastre!

Adrian ALBU a scris:

Ar ăputea. Nu știu care este exact situația. ? Un avocat din România ar putea să intermedieze comunicarea cu serviciile protecție din UK, dacă este cazul.

Deci serviciile sociale din UK,nu poate să colaboreze cu protecția copilului din Romania ?
Adrian ALBU a scris:

Atunci nu mai contează în ce plan de protecție este copilul în UK.

Da ,vreau ca , copilul meu sa se întoarcă în România cu soția mea

Adrian ALBU a scris:

Depinde ce doriți. Vreți sau nu ca minorul să se întoarcă în România ?

Salut , numele meu este Emanuel și am o întrebare,daca copilul meu are un plan de protectie, aici în uk și soția mea decide sa se reîntoarcă în România definitiv ar putea fi o problema asta ? Ar putea înrăutăți situația! Sau ce e de făcut în privința asta . Mulțumesc!