avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ,am și eu o întrebarea,dacă ești în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ,am și eu o întrebarea,dacă ești în registrul ...

Buna ziua ,am și eu o întrebarea,dacă ești în registrul de infracțiuni sexuale,mai poți avea familie copii ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:08, 5 Octombrie 2024
Buna ziua, nu am auzit sa existe o asemenea interdictie. Nimic nu este exclus, dar nu am auzit de asa ceva. Si oricum, s-ar incalca drepturi constitutionale cat si comunitare dar si drepturile omului. De unde ati scos aceasta intrebare?
Din cate am înțeles eu , atunci când ești părinte și ai comis o infracțiune sexuala poate sa intervină protectia copilului și te poate decădea din dreptul de a fi părinte ! Sper sa nu fie adevărat, locuiesc în Anglia de 6 ani și sunt căsătorit și aș vrea sa mă reîntorc în țară,dar nu știu dacă pot sa mai locuiesc cu soția și copilul meu in aceeași locuință!

Din cate am înțeles eu , atunci când ești părinte și ai comis o infracțiune sexuala poate sa intervină protectia copilului și te poate decădea din dreptul de a fi părinte ! Sper sa nu fie adevărat, locuiesc în Anglia de 6 ani și sunt căsătorit și aș vrea sa mă reîntorc în țară,dar nu știu dacă pot sa mai locuiesc cu soția și copilul meu in aceeași locuință!

Știe careva daca este adevărată aceasta informație ?

Știe careva daca este adevărată aceasta informație ?
Protectia copilului nu este indrituita sa decada parintele din vreun drept, doar instanta de judecata poate stabili aceasta interdictie. Protectia copilului poate doar sa sesizeze instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi scot fata din tara RoxanaAli RoxanaAli Buna seara!, vesnica problema dintre parinti... Am o fata in varsta de 11 ani, eu si tatal fetei nu suntem casatoriti. Acesta a fost inchis pentru talharie 7 ... (vezi toată discuția)
Imobil propriu divort copil minor ionutmcinjau ionutmcinjau Bună seara, dacă un soț deține un imobil propriu achiziționat înainte de căsătorie iar pe parcursul căsniciei apare și un copil dar la un moment dat ... (vezi toată discuția)
Bună seara aș avea o întrebare poți să decazi un părinte ... Pysycuta5 Pysycuta5 Bună seara aș avea o întrebare poți să decazi un părinte cu doi copii dacă și-a părăsit un copil și pe celălalt Lo luat cu persoana respectiva și ... (vezi toată discuția)