avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate Cyna Cristina

Activitate Cyna Cristina

Acum mi au spus, ca daca ma preia , intru pe legea intaliana si ca ar trebui sa fiu deja la munca. Ca la ei, de la 6 luni te intorci la munca. Intreabarea este: daca preia contractul suspendat trebuie sa ma angajeze imediat cum zic ei, sau dupa ce se termina cic ul, la anul in august? Nu mi zic nimic clar ei, cred ca vir doar sa scape de mine.
Pot să-mi dau demisia cat timp sunt in ccc? Firma la care am contractul va fi absorbita de alta din strainatate, si care nu are nevoie de mine si nici eu de ei. Vreau sa mi iau acum toate documentele de la ei, nu sa umblu la anul sa i caut sa mi dea ceva.
Multumesc.
Bună!
Vă rog daca stiti sa ma lamuriti cu ceva, va prezint situatia mea.
Eu sunt in crestere copil din august 2023, am contractul suspendat in Revisal asa cum sr face . Firma la care am contractul va fi fuzionata de o alta firma din Italia, si pe firma româeasca nu mai este nimeni angajat decat administratorul, restul sunt demisionati . Intrebarea e, ce se intampla cu contractul meu? Se inchide? Ce hartii imi trebuie de la firma? Ca nu vreau sa mi pierd indemnizatia dintr o prostie a cuiva. Cei de la firma romaneasca habar n au ce sa faca cu contractul meu, si pe cei din Italia nu i intereseaza.
Multumesc anticipat.