avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot să-mi dau demisia cat timp sunt in ccc? Firma la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot să-mi dau demisia cat timp sunt in ccc? Firma la care am ...

Pot să-mi dau demisia cat timp sunt in ccc? Firma la care am contractul va fi absorbita de alta din strainatate, si care nu are nevoie de mine si nici eu de ei. Vreau sa mi iau acum toate documentele de la ei, nu sa umblu la anul sa i caut sa mi dea ceva.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 10 Septembrie 2024
Evident, demisia este un act unilateral de voință!
Puteți sa depuneti cerere de încetare cu acordul părților ..demisia poste fi cu preaviz iar pe durata CCC preavizul e suspendat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie tmihad tmihad Buna ziua. va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in situatia mea. Anul trecut seful intrat in c.medical ( operatie de bypass) in urma unor discutii cu ... (vezi toată discuția)
Demisie sub somaj tehnic raulmotica raulmotica Buna ziua As dori o informatie privind demisia sub somajul tehnic. Firma la care lucrez eu este in somaj tehnic. In conditiile in care, eu ca angajat fiind ... (vezi toată discuția)
Lucrez in strainatate si la jobul din tara sunt in concediu medical cum pot sa plec mai usor fara preaviz? daniels38 daniels38 Buna ziua Sunt angajat la o firma din tara pe post de inginer proiectant, la inceputul anului mi-am gasit un job ca sofer in Danemarca unde am plecat in ... (vezi toată discuția)