avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot să-mi dau demisia cat timp sunt in ccc? Firma la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot să-mi dau demisia cat timp sunt in ccc? Firma la care am ...

Pot să-mi dau demisia cat timp sunt in ccc? Firma la care am contractul va fi absorbita de alta din strainatate, si care nu are nevoie de mine si nici eu de ei. Vreau sa mi iau acum toate documentele de la ei, nu sa umblu la anul sa i caut sa mi dea ceva.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 16:42, 10 Septembrie 2024
Evident, demisia este un act unilateral de voință!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de concediu de maternitate sau nu??!!! ioanadanielescu ioanadanielescu Am o nelamurire, o sa nasc la inceputul lunii februarie, la firma pt care lucrez nu am 1 an de munca (o sa am numai in aprilie) insa am lucrat si anul trecut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am tot citit postari pe grup si am o nelamurire.. ... Madajeler Madajeler Buna ziua. Am tot citit postari pe grup si am o nelamurire.. Memtionez ca lucrez in strainatate, sunt insarcinata in 5 luni, urmeaza sa lucrez online ... (vezi toată discuția)
Problema firma internet ionut1m ionut1m Buna seara, In primul rand nu stiu daca scriu unde trebuie, deci imi cer scuze anticipat. Am si eu o mica problema, am avut pana acum contract cu o firma de ... (vezi toată discuția)