avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate carbo

Activitate carbo

x este surprins de un echipaj de politie circuland cu o viteza mai mare decat cea limita.
in cazul unei contestatii a procesului verbal se poate invoca ca motiv de nulitate lipsa datelor complete ale contravenientului , mai exact lipsa domiciliului - fiind trecuta localitatea si judetul, fara strada, nr. etc?
in aceeasi ordine de idei se poate invoca nulitatea motivat de faptul ca in loc de denumirea tehnica specifica a radarului agentul a trecut doar "aparat radar seria nr..ect" - se poate cere ca proba fisa tehnica a radarului cu care s-a constatat viteza si incazul in care poarta alta denumire, instanta sa constate ca exista o diferenta in numele tehnic al radarului si numele "popular", si ca atare sa anuleze procesul verbal?
Răspuns la discuția Cum gasiti un avocat indrumator?
te duci la barou , faci cerere la nea popescu sa te lase sa pui un afis pe usa la intrare in barou " caut indrumator! "

si acuma lasand gluma la o parte, i-ai pe toti din lista de avocati la rand...depune cv-uri..asta e parerea mea, intrebi fosti profi de la facultate..incerci sa obtii un interviu..10 minute de discutie cu un avocat..si dai tot ce e mai bun..pararea mea
Răspuns la discuția Cum gasiti un avocat indrumator?
sau poti depune cv-uri la birouri si case de avocatura, nu poti sa sti niciodata de unde pica norocu
si legat de partea cu plata stagiaturii, nu mai pleca urechea ca vorbele sunt multe si degeaba si cred ca sunt destui care pot cofirma ca nu au dat un ban la indrumator, ci din contra au fost platiti conform muncii. mie personal nu mi-a cerut nici un ban, doar sa ciulesc urechea si sa deschid ochii si sa pun mana pe dosare si sa nu ratez vreun termen ( si nu, nu e ruda indrumatorul) in rest nici pomeneala de plata din partea mea ptr stagiatura
trebuie doar sa iti dai interesul si sa te vada preocupat, nu e nevoie sa fii geniu ptr ca toate lucrurile se invata
Răspuns la discuția Avocat stagiar 2008
multumesc :d
Răspuns la discuția Avocat stagiar 2008
am si eu o intrebare:
daca am promovat examenul la baroul constanta in decemnrie 2008 mi se comunica vreo decizie / hartie/ act ceva/ prin care sa dovedesc pe viitor ca am luat examenul din oficiu sau la cerere?
mentionez ca doresc sa ma inscriu in barou cu juramant, contract..bani taxe etc din luna august

pana atunci mai etse nevoie sa ma duc sa ridic vreo dovada de priomovare a examenului ceva de care as avea nevoie la inscrierea din august? sau ma duc atunci completez cererea , anexez contractul de stagiar si dovada de plata a taxei si gata?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
am scapat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
praf si la constanta oricum..la ciivl cu barem cu tot am luat nota mai mica..si la penal unde pe barem ieseam la limita si cu transporatie multa..am luat lejer...
ce conteaza e ca am scapaattttt...ne vedem in instanta :D..sau in prima carciuma zilele astea
din pacate nu stiu, ptr ca eu am sustinut examenul in constanta ...
poate ama sa stie de subiecte..io sunt doar cu morcovu si stau si pierd timpu pe site=uri de la alte barouri si de curiozitate doar am ajuns sa vad ce macel a fost acolo
pe mine m-a speriat imensitatea de note de 2-3-4..si ca cei 8 fericiti au fost la mustata ca sa zic asa..7..7 si ceva nota cea mai mare
astia ori isi bat joc..ori e ceva putred in danemarca
[ link extern ]

si nimeni nu mai doarme...
atunci sa le uram multa bafat colegilor de chin din bucuresti maine la penal
mi-ar placea sa le urez si un somn linistit..da personal cred ca luam foc dupa ziua de azi asteptand-o pe cea de maine
mult calm si siguranta si atentie
sa ne auzim cu bine la afisarea rezultatelor finale
Constanta procedura penala

cazuri de contestatie in anulare
expertizele
plangerea si denuntul