avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela mocanu

Activitate mihaela mocanu

cum se imparte apartamentul obtinut inainte de casatorie( cu 4 luni) prin credit ipotecar pe 25 ani ? multumesc pt raspuns!
Sunt in concediu medical in urma unei interventii chirurgicale ginecologice facuta acum trei saptamini si ma anuntat patronul laboratorulu de analize unde lucrez ca asistenta medicala ca urmea za cind ma intorc sa desfinteze postul meu ( pentru ca citez : nimeni nu ia medical in firma mea si o sa ma razbun ). As vrea sa stiu va rog daca la incetarea contractului trebuie trecut motivul din aliniatul 2 al literei 65 cu care el il va inceta( cand am fost sa duc concediul medical mia aratat ca avea deja facuta hirtia de concediere pentru intimidare sunt convinsa) , daca mai am dreptul in perioada preavizului la bonurile de masa , daca pot absenta in perioada preavizului pentru a cauta alt loc de munca, daca este obligat de lege la alte plati conpensatorii in afara de cele salariale , daca pot sal actionez in judecata pentru ca motivul real nu este cel invocat de d-lui adica desfintare postului . Multumesc pentru raspuns . Mihaela Mocanu