avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate stanvasilesv

Activitate stanvasilesv

1.Dar avocatul trebuie sa il platesc eu acum, apoi eventual sa ajung sa execut eu silit acea firma care pare pe butuci in prezent pentru a-mi recupera cheltuielile? Nu pot depune si singur acea contestatie? Eventual sa platesc un avocat doar pentru consultanta legat de formulare? Exista asa ceva? :)

2.Executorul e obligat sa imi dea o copie a dosarului sau e optional? Daca nu de unde il pot obtine?
M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. Singura informatie din SMS e numele executorului. Acesta nu mi-a spus decat ca ar fi o factura neplatita din 2007 si un dosar de executare din 2014. Am facut o cerere la ei sa vad si eu dosarul dar aparent nu vor sa mi-l dea, tot spun ca seful e plecat etc. Nu mai stiu dupa 20 ani daca am platit sau nu acea factura (suma e mica, vreo 400 de lei) dar trebuie sa platesc acum 1200 aparent. Sa platesc un avocat ma costa cel putin dublu. Aceste datorii nu se prescriu? Nu trebuia sa fiu informat in vre-un fel? Nu am primit niciodata nimic despre aceasta datorie/executare. Nu in ultimii ani cel putin. Pot face ceva sau doar sa platesc?