avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate ada20088

Activitate ada20088

Discuție firma curatenie
buna ziua,
Cati bani ma costa redeschiderea firmei care la momentul acesta are activitatea suspendata ?Ce acte ,avize imi trebuie pt a deschide o firma de curatenie (firma este s.r.l ) si unde ar trebui sa aiba sediul social (se poate ca sediul sa fie locuinta proprie?)-pot avea sediul ,firma -in alt orash decat bucuresti insa activitatea sa se desfasoare si in bucuresti?In speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns ,va multumesc anticipat .:)
nu o sa primesti banii.am patit acelasi lucru .nu am fost informata de catre cei de la cass ca mai tre platit ceva in plus desi este de datoria lor sa informeze in detaliu tot ce este de facut.mare grija cu cic ,eu am un srl si ma chinui de 5 luni sa primesc banii...nu vor sa aprobe.greu tare in romania noastra ...bafta multa
legea 571/2003 art:55 (2) h :-indemnizatia lunara a asociatului unic la nivelul inscris in declaratie.impozitul pe venit datorat de asociatul unic este de 16%x venitul brut -contributii obligatorii.indemnizatia lunara este asimilata salariilor,impozitelor pe salarii.intrebarea mea este :pot plati impozitul pe suma trecuta in declaratia de asigurare sociala si astfel sa nu imi mai foloseasca impozitul pe firma( care este zero ) sau suma din declaratie nu se impoziteaza ?astept un raspuns va rog mult de tot.
multumesc mult pt raspuns,nu am realizat venituri ,firma este pe zero situatia firmei a fost depusa la fiecare 3 luni la fisc ,oare mai pot modifica ceva ...sa schimb ceva sa apara ca a avut activitate sau este ilegal?dac nu este posibil acest lukru este vreo lege care sa imi dea posibilitatea sa primesc vreun fel de venit de la stat?multumesc.
va rog din uflet sa cititi subiectul meu si sa ma ajutati cu un sfat urgent .situatia mea este urmatoarea:am un SRL pe zero deci fara activitate pe 2008 ,la asigurari sociale am cotizat 13 luni (pensie si sanatate) pe baza de declaratie ,am nascut luna aceasta si mi-au fost refuzate concediile pre si post natal de catre sanatate si se pare ca nu voi beneficia de CIC.casa teritoriala de sanatate zice ca nu are treaba cu acest concediu de crestere copil ,cei de la pensii spun ca as avea dreptul dar nu sunt siguri ,sa intreb la ITM ,la ITM sa intreb la primarie ,primaria zice ca as avea dreptul dar sa imi completeze contabilul un formular tip iar contabilul nu o completeaza ca nu poate pt ca firma este pe zero pe anul acesta ...va rog din suflet daca imi puteti da un raspuns clar ce sa fac sa beneficiez de acest conecdiu de crestere copil .pana acum nici o institutie nu ma lamurit .va multumesc .