avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma curatenie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma curatenie

buna ziua,
Cati bani ma costa redeschiderea firmei care la momentul acesta are activitatea suspendata ?Ce acte ,avize imi trebuie pt a deschide o firma de curatenie (firma este s.r.l ) si unde ar trebui sa aiba sediul social (se poate ca sediul sa fie locuinta proprie?)-pot avea sediul ,firma -in alt orash decat bucuresti insa activitatea sa se desfasoare si in bucuresti?In speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns ,va multumesc anticipat .:)
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:16, 24 Februarie 2012
Poate va lamureste acest lik pentru a redeschide firma...
[ link extern ]
ada20088 a scris:

buna ziua,
Cati bani ma costa redeschiderea firmei care la momentul acesta are activitatea suspendata ?Ce acte ,avize imi trebuie pt a deschide o firma de curatenie (firma este s.r.l ) si unde ar trebui sa aiba sediul social (se poate ca sediul sa fie locuinta proprie?)-pot avea sediul ,firma -in alt orash decat bucuresti insa activitatea sa se desfasoare si in bucuresti?In speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns ,va multumesc anticipat .:)

Aveti o societate suspendata? Reluati activitatea - este nevoie de hotararea asociatilor de reluare a activitatii.
Nu aveti nevoie de avize speciale pentru o societate cu obiect de activitate 8121, 8122, 8129. Sediul social poate fi in locuinta proprie. In privinta desfasurarii activitatii in declaratia model 2 marcati casuta cu activitati desfasurate in afara sediului social, punctului de lucru, sediu secundar si astfel va puteti desfasura activitatea in afara sediului social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de curatenie danilis danilis Buna seara.sunt interesata sa deschid o firma de curatenie dar cu desfasurarea activitatii in strainatate .e posibil sa am o firma de curatenie cu personal din ... (vezi toată discuția)
Codificare corecta? ypo ypo Avem un srl cu activitati cod caen:4778-comert cu amanuntul al altor bunuri noi in magazine specializate.Vrem sa vindem tevi,filtre unei alte firme,si marfa o ... (vezi toată discuția)
Caen salubrizare. camelia iosif camelia iosif Buna seara, Sunt angajat la o firma care presteaza servicii consiliere profesionala. Nu stiu ce cod CAEN si cum se numeste meseria pe care o presteaza ... (vezi toată discuția)