Buna seara.sunt interesata sa deschid o firma de curatenie dar cu desfasurarea activitatii in strainatate .e posibil sa am o firma de curatenie cu personal din Romania dar cu desfasurarea muncii in strainatate?ce [pasi trebuiesc urmati?
Da, este posibil. Insa este interesant ce intelegeti prin "strainatate"? Cumva spatiul comunitar? Adica U.E.?
Infiintati societatea avand ca obiecte de activitate cel putin 8121 - Activitati generale de curatenie a cladirilor, 8122 - Activitati specializate de curatenie, 8129 - Alte activitati de curatenie , autorizati-le in vederea desfasurarii in afara sediului social principal, secundar, puncte de lucru, inscrieti-va in Registrul Operatorilor Intracomunitar, cod valit de TVA etc.
Da, ca punct de lucru sunt interesata in Uniune sa se desfasoare mai exact in Belgia.Sa inteleg ca trebuie sa am acel certificat intracomunitar.dar nu inteleg ce inseamna cod validat.va referiti la codul firmei ce se va deschide?multumesc pentru raspuns.
Revin, nu codul unic de identificare care se atribuie la infiintarea firmei o data cu numarul de inregistrare, adica cu J-ul.
Documentele pentru inregistrarea ca operator intracomunitar se depun la organul fiscal competent, respectiv cel in a carei raza teritoriala sunteti.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Firma curatenie
ada20088
buna ziua,
Cati bani ma costa redeschiderea firmei care la momentul acesta are activitatea suspendata ?Ce acte ,avize imi trebuie pt a deschide o firma de ... (vezi toată discuția)