avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA avand ca activitate servicii de curatenie pe ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA avand ca activitate servicii de curatenie pe yahturi aflate in constructie urmand a avea un contract cu o firma de tamplarie straina.

As dori sa deschid un PFA avand ca activitate servicii de curatenie pe yahturi aflate in constructie urmand a avea un contract cu o firma de tamplarie straina. Pot deschide PFA? Am inteles ca ptr activitatile in spatiul marin se aplica o lege a taxelor diferita. Am incercat sa gasesc cod caen pe curatenie ca PFA dar nu gasesc. Ma puteti ajuta cu aceste informatii? Pot avea contracte in strainatate?
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Birou de recrutare/intermediere persoane in strainatate infokrena infokrena Buna ziua!!! As vrea sa va rog sa ma ajutati, sa ma indrumati un pic. Ma gandesc sa deschid o afecere cu profilul de intermediere persoane in ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa alebadita alebadita Buna seara.Daca ati putea sa ma ajutati cu raspuns la intrebarile mele,am incercat sa gasesc pe net dar am esuat.Doresc sa deschid un coafor in regim PFA,insa ... (vezi toată discuția)
Adaugare de noi coduri caen rbtrbt rbtrbt Buna ziua,am un PFA prestari servicii si as dori sa mai bag un cod la Registrul comertului pe\\" comert\\",urmand sa deschid un magazin intr-un mall,actele ... (vezi toată discuția)