avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA avand ca activitate servicii de curatenie pe ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA avand ca activitate servicii de curatenie pe yahturi aflate in constructie urmand a avea un contract cu o firma de tamplarie straina.

As dori sa deschid un PFA avand ca activitate servicii de curatenie pe yahturi aflate in constructie urmand a avea un contract cu o firma de tamplarie straina. Pot deschide PFA? Am inteles ca ptr activitatile in spatiul marin se aplica o lege a taxelor diferita. Am incercat sa gasesc cod caen pe curatenie ca PFA dar nu gasesc. Ma puteti ajuta cu aceste informatii? Pot avea contracte in strainatate?
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:53, 10 Noiembrie 2024
CAEN 8121 - Activități generale de curatenie a cladirilor

CAEN 8122 - Activități specializate de curatenie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi deschid o firma de curatenie la domiciliu si curatenie interior auto MateucaCristi MateucaCristi Am citit pe diverse pagini despre deschiderea unei firme ( nu am inteles mare lucru ) pfa sau srl? Pun problema si daca nu merge firma trb sa o inchid care mai ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru desfundare canale andreea20ro andreea20ro buna ziua,CU ce coduri CAEN se poate desfasura o activitate de desfundare canale? multumesc frumos (vezi toată discuția)
Pfa- contracte cu persoane juridice assportiva assportiva In cazul in care doresc sa-mi infiintez un PFA , pot face contracte cu persoane juridice? Ce imi puteti recomanda in cazul unei firme de curatenie? SRL sau ... (vezi toată discuția)