avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA- Contracte cu persoane juridice
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA- Contracte cu persoane juridice

In cazul in care doresc sa-mi infiintez un PFA , pot face contracte cu persoane juridice? Ce imi puteti recomanda in cazul unei firme de curatenie? SRL sau PFA? din punct de vedere al contabilitatii..? din ce stiu la PFA ar trebui depuse doua declaratii( 220 si 200)...la prima vedere mi se pare mai bun PFA -ul ,dar neavand experienta, nu stiu care e varianta mai buna.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:24, 14 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai bine un srl cu activitatea principala pe cod CAEN 8121 Activitati generale (nespecializate) de curatenie interioara a cladirilor

Aceasta clasa include activitatile generale (nespecializate) de curatenie a tuturor tipurilor de cladiri cum ar fi:
-birouri
-case sau apartamente
-fabrici
-magazine
-institutii
-alte imobile comerciale si profesionale si cladiri rezidentiale.
Aceste activitati constau în cea mai mare parte în curatenie interioara, desi pot include curatenia zonelor exterioare conexe, cum ar fi ferestrele si pasajele de trecere.

Aceasta clasa exclude:
-activitati specializate de curatenie, cum ar fi curatarea ferestrelor, curatarea cosurilor, curatarea semineurilor, sobelor, furnalelor, incineratoarelor, cazanelor, conductelor de ventilatie, unitatilor de evacuare, vezi cod CAEN 8122

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi deschid o firma de curatenie la domiciliu si curatenie interior auto MateucaCristi MateucaCristi Am citit pe diverse pagini despre deschiderea unei firme ( nu am inteles mare lucru ) pfa sau srl? Pun problema si daca nu merge firma trb sa o inchid care mai ... (vezi toată discuția)
Cod caen -alpinist utilitar scorus69 scorus69 buna ziua vreau sa infiintez PFA-pentru servicii de alpinist utilitar.Va rog frumos sa-mi spuneti ce cod Caen trebuie sa pun .va multumesc pt.raspuns (vezi toată discuția)
Cod caen curatenie la domiciliu MateucaCristi MateucaCristi Vreau sa imi fac o firma de curatenie la domiciliu si curatare tapiterie auto. Sunt nelamurit cu codul caen, care ar trebuie sa fie si mai am o nelamurile, de ... (vezi toată discuția)