In cazul in care doresc sa-mi infiintez un PFA , pot face contracte cu persoane juridice? Ce imi puteti recomanda in cazul unei firme de curatenie? SRL sau PFA? din punct de vedere al contabilitatii..? din ce stiu la PFA ar trebui depuse doua declaratii( 220 si 200)...la prima vedere mi se pare mai bun PFA -ul ,dar neavand experienta, nu stiu care e varianta mai buna.
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Mai bine un srl cu activitatea principala pe cod CAEN 8121 Activitati generale (nespecializate) de curatenie interioara a cladirilor
Aceasta clasa include activitatile generale (nespecializate) de curatenie a tuturor tipurilor de cladiri cum ar fi:
-birouri
-case sau apartamente
-fabrici
-magazine
-institutii
-alte imobile comerciale si profesionale si cladiri rezidentiale.
Aceste activitati constau în cea mai mare parte în curatenie interioara, desi pot include curatenia zonelor exterioare conexe, cum ar fi ferestrele si pasajele de trecere.
Aceasta clasa exclude:
-activitati specializate de curatenie, cum ar fi curatarea ferestrelor, curatarea cosurilor, curatarea semineurilor, sobelor, furnalelor, incineratoarelor, cazanelor, conductelor de ventilatie, unitatilor de evacuare, vezi cod CAEN 8122