avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen curatenie la domiciliu
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen curatenie la domiciliu

Vreau sa imi fac o firma de curatenie la domiciliu si curatare tapiterie auto. Sunt nelamurit cu codul caen, care ar trebuie sa fie si mai am o nelamurile, de ce autorizatie as avea nevoie in conditiile in care vreau sa folosesc dezinfectanti si soluti chimice. V as fi tare recunoscator daca as primi cateva sfaturi
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 08:09, 23 Iunie 2016
8121 Activităţi generale (nespecializate) de curăţenie interioară a clădirilor
Această clasă include activităţile generale (nespecializate) de curăţenie a tuturor tipurilor de clădiri cum ar fi:
-birouri
-case sau apartamente
-fabrici
-magazine
-instituţii
-alte imobile comerciale şi profesionale şi clădiri rezidenţiale.
Aceste activităţi constau în cea mai mare parte în curăţenie interioară, deşi pot include curăţenia zonelor exterioare conexe, cum ar fi ferestrele şi pasajele de trecere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa- contracte cu persoane juridice assportiva assportiva In cazul in care doresc sa-mi infiintez un PFA , pot face contracte cu persoane juridice? Ce imi puteti recomanda in cazul unei firme de curatenie? SRL sau ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid o firma de curatenie la domiciliu si curatenie interior auto MateucaCristi MateucaCristi Am citit pe diverse pagini despre deschiderea unei firme ( nu am inteles mare lucru ) pfa sau srl? Pun problema si daca nu merge firma trb sa o inchid care mai ... (vezi toată discuția)
Cod caen -alpinist utilitar scorus69 scorus69 buna ziua vreau sa infiintez PFA-pentru servicii de alpinist utilitar.Va rog frumos sa-mi spuneti ce cod Caen trebuie sa pun .va multumesc pt.raspuns (vezi toată discuția)