Sunt PFA cu norma de venit din 1.9.2008. Mi-am facut asigurare la CAS (tot din 1.9.2008) dar NU AM STIUT ca pentru 'concedii si indemnizatii' trebuie facuta o alta declaratie. Acum am aflat ca sunt gravida si ca nu o sa-mi plateasca CAS-ul nici concediul de maternitatea si nici indemnizatia de crestere a copiluiui pana la 2 ani. Si ca nu se poate face retroactiv. Asa este? Ce pot face acum? Daca imi depun acum acea declaratie ce pot sa primesc in cazul in care copilul se va naste in noiembrie 2009?
am asigurare de sanatate (virez acei 6.5% la sanatate) si am asigurare cand ma duc la medic, spital, analize etc. dar nu am aceea asigurare de "concedii si indemnizatii" (cei 0.85%). Asta este problema mea.
nu o sa primesti banii.am patit acelasi lucru .nu am fost informata de catre cei de la cass ca mai tre platit ceva in plus desi este de datoria lor sa informeze in detaliu tot ce este de facut.mare grija cu cic ,eu am un srl si ma chinui de 5 luni sa primesc banii...nu vor sa aprobe.greu tare in romania noastra ...bafta multa