avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate Annie2468

Activitate Annie2468

Iar pentru cele 3 luni?
1 an si 3 luni de grupa 1, cu cat va determina reducerea varstei de pensionare la limita de varsta?
Răspuns la discuția “s.c x srl” sau “x srl”
Am intalnit in practica scris si pe adeverințe, decizii, contracte tot cu SC. Este o problema?
Este deja la 6.0.9, doar voiam sa stiu daca dupa 6.0.8 se realizeaza mutarea totala. Multumesc
Mulțumesc frumos! Procesul de mutare este prin export angajator, salvare baza de date de pe calculatorul initial, si restaurare baza de date/import pe celalat calculator. Trebuie pentru fiecare angajator in parte(daca vb de mai multi angajatori)? Ne referim de la versiunea 6.0.8 incoace
Imi cer scuze, nu am facut import/export niciodata, de aceea intrebam. Se pot pastra deci ambele pe doua pc, lucrandu-se doar pe unul deci?
Multumesc! Mentiona cineva pe forum sa nu fie aplicatia pe doua calculatoare, insa avand in vedere ca nu se mai opereaza decat pe un singur calculator, nu vad de ce ar fi problema. Si chiar ati mentionat ca legea nu mentioneaza ca ar fi interzis sau ceva de genu. Deci e in regula?
Multumesc! Mentiona cineva pe forum sa nu fie aplicatia pe doua calculatoare, insa avand in vedere ca nu se mai opereaza decat pe un singur calculator, nu vad de ce ar fi problema. Si chiar ati mentionat ca legea nu mentioneaza ca ar fi interzis sau ceva de genu. Deci e in regula?
Buna ziua! In situatia mutarii bazei de date de pe calculatorul 1 pe calculatorul 2(cunosc procedura ), este in regula ca pe calculatorul 1 sa se mai pastreze aplicatia revisal? Si avand in vedere ca aplicatia este offline, cele doua clar nu se vor corela pe viitor. Adica toate înregistrările se vor face in continuare doar pe calculator 2.
În ce priveşte transmiterea revisalului, angajatorul poate desemna un angajat, printr-o decizie internă. Angajatul desemnat trebuie să urmeze un anumit curs/pregătire pentru completarea revisalului?
Mulţumesc!