avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate anne_bruna

Activitate anne_bruna

Discuție taxe vamale
Povestea mea incepe asa...am achizitionat niste utilaje din america pentru a le folosi ca investitie. Le-am cumparat pe firma X, am cerut americanilor sa-mi factureze pe firma X. In prealabil le cerusem sa le factureze pe alta firma a mea Y.
Fara rusine spun...dar Unchiul Tom mi-a facut-o. Adica, mi le-a trimis pe firma Y ( informatie aflata de la firma transportatoare, nu de la americanii "exportatori" ). Nu-mi permit sa-i dau in judecata, cu toate ca ar merita. Al doilea aspect care ma preocupa este faptul ca in Vama mi se cer actele in original, de care nu dispun deoarece "domnii capitalisti" nu binevoiesc sa-mi mai raspunda la telefon. Cum sa procedez??Cer ....un maaare HEEEEEELP!!
Răspuns la discuția societati comerciale
La Registrul Comertului nu trebuie sa spun in ce calitate cer copii la actul constitutiv?
Răspuns la discuția societati comerciale
In perioada aceea eram in divort...cu griji destule sa nu mai stiu exact ce scria in statut. O singura data l-am vazut. Stiu ca suntem asociati 50%-50%
Buna ziua,
Am infiintat in 2007 un srl cu o prietena, am investit (fara nici un act la mana) in asocierea aceasta aproape toate economiile mele. Actele firmei au fost in posesia asociatei mele , asa ca nu stiu exact ce calitate am eu la aceasta firma.
Am aflat ca da cecuri neacoperite, ca a facut o serie de falsuri. Nu dispun nici de bani si nu stiu cum sa ies din aceasta firma.