avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe vamale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe vamale

Povestea mea incepe asa...am achizitionat niste utilaje din america pentru a le folosi ca investitie. Le-am cumparat pe firma X, am cerut americanilor sa-mi factureze pe firma X. In prealabil le cerusem sa le factureze pe alta firma a mea Y.
Fara rusine spun...dar Unchiul Tom mi-a facut-o. Adica, mi le-a trimis pe firma Y ( informatie aflata de la firma transportatoare, nu de la americanii "exportatori" ). Nu-mi permit sa-i dau in judecata, cu toate ca ar merita. Al doilea aspect care ma preocupa este faptul ca in Vama mi se cer actele in original, de care nu dispun deoarece "domnii capitalisti" nu binevoiesc sa-mi mai raspunda la telefon. Cum sa procedez??Cer ....un maaare HEEEEEELP!!
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 20:32, 11 Decembrie 2008
Pai, dumneavoastra ati incurcat borcanele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa devin importator exclusiv ContSters52778 ContSters52778 Impreuna cu un prieten din America, doresc sa infiintez o firma de import. Marfa este produsa in SUA, de catre o firma care nu are legaturi cu Europa, fiind de ... (vezi toată discuția)
Drepturi de exclusivitate almaro almaro buna ziua , intrebarea pe care o am e strans legata de un subiect aparut deja aici ,am sa dau unalt exemplu care ma intereseaza direct. exista un produs pe ... (vezi toată discuția)
Colete trimise din usa confiscate de vama romana-pagubitii nu au primit instiintare augustin01 augustin01 In data de 06.02.2013, a fost difuzata o stire la ProTv in care se spunea ca un container sosit din USA NY expediat de o firma americana a fost confiscat de ... (vezi toată discuția)