avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate Burghe

Activitate Burghe

Răspuns la discuția FURT DE BANI PT SUCCESIUNE
Am pățit și eu cu un notar același lucru, in luna iulie. Mi-a cerut 150 lei pt întocmirea dosarului de succesiune pe care și i-a băgat cu tupeu în buzunarul de la cămașă în fața mea, fără să taie chitanță.

brucca a scris:

Am fost la notar cu mama mea care e martor ca ni s-au cerut bani pt inceperea dosarului de succesiune.

Bună seara. În luna iulie am dezbătut o succesiune prin care am moștenit un imobil și niște terenuri. Pentru imobil notarul a solicitat schimbarea numelui în cartea funciară și mi-a trimis actul de la OCPI cum că imobilul este pe numele meu, deci sunt proprietară acestuia. Pentru terenuri nu, mi-a spus că terenurile moștenite trebuie intabulate. În schimb eu am solicitat la OCPI extrase de carte funciară și terenurile moștenite sunt intabulate , dar rezulta încă pe numele mamei defunctei de la care eu am moștenit. Succesiunea după mamă, defuncta a făcut-o la același notar, fiind singurul din oraș. Acest notar nu a operat nici atunci în cartea funciară pentru schimbarea numelui. Contactat, notarul spune acum că nu avea de unde să știe că terenurile sunt intabulate și de 2 luni mă poartă cu vorba că va solicita cele doua operațiuni în cartea funciară ,dar nu a făcut nimic și nici nu mai răspunde. Ce pot face ? La cine pot reclama această situație ?
Mulțumesc