avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate Akitsune9

Activitate Akitsune9

Am dovedit că este furată bicicleta că aveau și filmare cu prietenii ăia 2 care au furat o iar persoana la care am vândut o numai răspunde la mesaje iar eu nu știu unde stă sau cum îl cheamă că mi au zis că dacă nu dă cumpărătorul bicicleta facem pușcărie toți 3 iar eu nu am avocat fiindcă nu am bani de unul
SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Dacă se poate dovedi ca știați ca bicicleta e furata, este posibil sa fie aplicata o sancțiune. Luați legătura cu un avocat din zona dvs care sa va ajute în concret cu procesul penal.

Salut Andrei mă numesc și am 19 ani
Iar eu am luat o bicicleta de la un prieten care zice că a găsit o bun eu m am plimbat cu acea bicicleta și pe la un 4 după amiază m am gândit să o vând am vândut o cu 150 lei iar apoi ma m dus acasă iar membri familiei mele m-au întrebat dacă știu de o bicicleta iar eu am zis că nu știu apoi mi au zis că a fost furată și este căutată de poliție iar eu apoi m-am dus la secția de poliție și le am zis ce am facut am returnat suma de bani iar apoi un domn de acolo ma luat și mă căutat în baza de date și apoi am povestit cum sa petrecut bun
Apoi au venit și ceilalți 2 prieteni iar poliția le a arătat filmările cu ei 2 furând aceea bicicleta
Apoi mi e mi au luat amprentele și mi au făcut niște poze și apoi m-am dus acasă și apoi îmi spuse un prieten că dacă nu aduce bicicleta acel vânzător de pe OLX facem pușcărie iar eu am 19 ceilalți 2 au 17 și 19 sper sa îmi răspundeți
Pai eu nu am luat niciun telefon decât un abonament la 28 lei pe care l am platit până în iunie dar de atunci nu l am mai plătit
A da și astăzi am primit un mesaj de la nush ce firma de recuperari cum că Intelegerea de plata cu EOS KSI nu a fost respectata.Astfel va somam sa achitati in maxim 3zile suma de 398.44RON catre ORANGE ROMANIA SA. 0374101609
Dar eu nu am pe nimeni la care sa mă împrumut nici prieteni nici familie că nu am așa cv
SunnyXxxX a scris:

Ce telefon a ți primit la abonament?

Mda asta știu și eu dar na nush cum de au ajuns la aceea sumă

adriandimitriu a scris:

E o socoteală incorecta: ar fi trebuit să aveți vreo 120 lei de plată plus ceva penalități, nicicum 710.

adriandimitriu a scris:

Cu scuze, 710 lei din iunie înseamnă cca 175 lei lunar, adică 28 eur+TVA. Aveți abonament business?
eu am abonament de 28 lei iar eu am plătit până în luna iunie dar apoi nu am mai putut plăti
Buna am și eu o întrebare eu mi am făcut abonament la Orange din septembrie anul trecut ok iar apoi nu l am mai plătit din luna iunie 2024 iar apoi am primit și tot mai primesc niște mesaje de la nush firmă de recuperari iar daca nu plătesc mă vor da in judecata.
Eu am platit o parte din sumă adică am avut vreo 710 lei de platit iar acum mai am de plată 398 lei dar mi e mi au zis sa plătesc dar eu nu pot sa plătesc pentru că nu am niciun venit asupra mea înafara de bursa sociala de la liceu și ajutorul social de la cămin iar eu nu știu ce trebuie sa fac că mi au că dacă nu plătesc în data de 25.09.2024 mă vor băga în judecată iar eu nu pot sa plătesc tot ce trebuie pentru judecată a da și am 19 ani