avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna am și eu o întrebare eu mi am făcut abonament ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna am și eu o întrebare eu mi am făcut abonament la Orange ...

Buna am și eu o întrebare eu mi am făcut abonament la Orange din septembrie anul trecut ok iar apoi nu l am mai plătit din luna iunie 2024 iar apoi am primit și tot mai primesc niște mesaje de la nush firmă de recuperari iar daca nu plătesc mă vor da in judecata.
Eu am platit o parte din sumă adică am avut vreo 710 lei de platit iar acum mai am de plată 398 lei dar mi e mi au zis sa plătesc dar eu nu pot sa plătesc pentru că nu am niciun venit asupra mea înafara de bursa sociala de la liceu și ajutorul social de la cămin iar eu nu știu ce trebuie sa fac că mi au că dacă nu plătesc în data de 25.09.2024 mă vor băga în judecată iar eu nu pot sa plătesc tot ce trebuie pentru judecată a da și am 19 ani
Cel mai recent răspuns: Akitsune9 , utilizator 22:46, 28 Septembrie 2024
Daca nu poți plăti, de ce faci abonament, stăteai frumos pe cartela...
Te vor da in judecata, vei avea de plata datoria cu tot cu penalități, cheltuieli de judecata și apoi de executare, când te vei angaja...ei isi vor lua banii.
E mult mai simplu sa muncești ceva si aa le dai banii acuma, nu mai tarziu când se strânge mai mult de dat.
Nu te baza pe faptul că nu ai nici un venit,și probabil nimic pe numele tău (acesta este și motivul pentru care marea majoritate nu doriți să mai plătiți
Ai un CNP Orange te va da în judecată și va aștepta să ai și venituri.(când o să ți fie lumea mai dragă un executor judecătoresc va pune proptire pe salariu ,conturi etc( o să aveți un soc cu suma de plată-include penalități, cheltuieli judiciare etc
Vă sfătuiesc să plătiți până la finele lunii (vă împrumutați de la părinții).
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
Cu scuze, 710 lei din iunie înseamnă cca 175 lei lunar, adică 28 eur+TVA. Aveți abonament business?

adriandimitriu a scris:

Cu scuze, 710 lei din iunie înseamnă cca 175 lei lunar, adică 28 eur+TVA. Aveți abonament business?
eu am abonament de 28 lei iar eu am plătit până în luna iunie dar apoi nu am mai putut plăti
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2024
Akitsune9, utilizator
E o socoteală incorecta: ar fi trebuit să aveți vreo 120 lei de plată plus ceva penalități, nicicum 710.

Alte discuții în legătură

Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)
Executare silita debitor-societate recuperari creante madalina velichi madalina velichi buna ziua, revin pe acest site cu o problema dstul de stringenta pe care o creaza cei de la firma de recuperari es ksi. am o datorie catre orange, veche din ... (vezi toată discuția)
recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)